Dar nu-ţi pui problema ca chiar să aibă o nouă prietenă?
Şi-n plus, au fost 2 ani între voi... ce-i aşa de rău că mai vorbiţi din când în când?!
Mai posibil decât să vrea el să te facă geloasă e că devii tu geloasă dintr-un motiv femeiesc pe care o minte raţională masculină nu l-ar putea înţelege.
Pueril. In fine daca vrei sa te razbuni, ai zis ca te urmareste si vorbeste la telefon cu alta. Atunci tu da-ti o intalnire cu un baiat si lasa-l sa te urmeze la intalnirea ta. Daca tot vrea sa te faca geloasa, intra-i in joc, daca mai multa minte nu ai, si atunci sa vedem cine va fi mai gelos.
@izzyzone sau cum dracu o cheama. Macar de ai face si tu reclama la un site mai frumos din punct de vedere estetic, dar siteul ala ma lasa rece si imi inspira puerilitate. E facut de un amator, care abia acum a invatat sa deschida notepad-ul?
Daca vrei sa faci ceva, macar fa-l bine dracului si inscrieti-l in motoarele de cautare, poate nu vei mai fi novit/a sa faci spam pe toate siteurile.
P. s. Google nu accepta spamurile, nu prea se impaca cu ele. Deci inainte de a face spam mai gandeste-te odata. Bine asta doar daca vrei sa nu ai vizitatori doar pentru o singura zi.
Pana atunci pisa-te pe el si da-i foc...si arunca-l la gunoi ca doar acolo ar impresiona
P. p. s Cer scuze fata de ceilalti care sunt nevoiti sa asiste la o asemenea injosire din partea mea, dar nu-i mai suport
Eu daca as fi in loqul` tau in pace
K mai mult se face el gelos singur, ca vede ca nu iti pasa.
Si eu cred ca am avut o perioada in care faceam asa si acum imi daw seama ca m`ai mult ma ofticam singura ca vedeam ca nu ma baga in seama tipul respectiv
Deci tu lasa`l in pace ca se face gelos el singur. Si fate ca nu iti pasa macar incearca.
@kongeriket, posibil sa aiba o noua prietena dar nu asta ma deranjeaza, si nu e nimic rau ca mai vorbim din cand in cand, e normal sa ramanem amici, pe mine ma deranjeaza ca incearca tot timpul sa ma faca geloasa, si nu-mi dau seama cu ce-l incalzeste treaba asta.