| GeorgianaDub a întrebat:

Hey! Eu si sotul meu ne dorim foarte mult un bebe..Am si eu o nelamurire, am avut menstra pe data de 29.12, vine la 26 de zile si tine 5..acum trebuia sa vina pe data de 24, dar pe data de 19 am avut o scurgere rosu aprins care m-a tinut vre-o 3-4 zile! Am avut anumite simtome de sarcina! Si nu stiu ce sa cred despre aceeasta scurgere daca este cea de nidatie sau pur si simplu e menstra! Dau funda la cel mai bun raspuns si concret!

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

In nici un caz nu au putut sa apara, sa se manifeste simptome de sarcina deoarece nu s-a produs nidatia fiindca nu a existat timpul necesar pentru a se produce implantarea ovulului in endometru. Sangerarea de nidatie in cazul in care se produce (in cazuri foarte rare) se rezuma la maxim cateva mici picaturi in nici un caz o sangerare de 3-4 zile. Se pare ca s-a produs o dereglare severa a ciclului menstrual si din acest motiv a inceput menstruatia dupa doar 21 de zile. Poate fi acceptat ca fiind cel mai scurt ciclu menstrual considerat normal din punct de vedere medical, iar in cazul in care va doriti un copil o consultatie ginecologica devine obligatorie. Multa sanatate.

| Emilian65 a răspuns:

Consulta un medic ginecolog si vezi care sunt cauzele de nu ramai gravida.

| lpavel a răspuns:

Un raspuns sigur nimeni nu poate sa-ti dea! De ce nu-ti faci un test de sarcina? e foarte simplu...

| sofisis a răspuns:

Daca a tinut 4 zile si a fost si relativ anundent...cred ca a fost menstruatie. Sangerarea de nidatie apare cam la 2 sapt de la actul sexual neprotejat si e ori roz foarte deschis, ori maro. tine o zi doua si cantitate redusa.
Avand in vedere ca ultima menstruatie ai avut-o pe 29.12, e prea devreme sa fii avut simptome de sarcina. Asta ar insemna ca, ai conceput copilul undeva in data de 17 ianuarie. Si deci nu prea are cum. Simptomele apar cam dupa 5-7 saptamani de la concepere.
Si ca si informatie, nu e musai sa ai sangerarea de nidatie.
Fa-ti un test de sarcina dar nu cred ca esti gravida inca.

| GeorgianaDub explică:

Stiam ca nu e neaparat sa ai sangerare de nidatie.Dar asta am presupus ca e, deoarece a venit mult prea devreme! Si de aceea nu inteleg ce se intampla! Dupa cum am spus este o culoare foarte aprinsa!

| sofisis a răspuns (pentru GeorgianaDub):

5 zile nu e chiar asa mare diferenta sa stii. Nu e anormal ca ti-a venit mai devreme. Poate chiar sa fie un avort spontan. Avem multe d'astea de-a lungul vietii si atunci apar dereglari.
De asemenea la sangerari suspecte se mai pune problema sid e sarcina extrauterina care trebuie investigata urgent.
Desi daca s-a oprit sangerarea, nu cred sa fie cazul. Oricum, repet, nu cred ca a fost sangerarea de nidatie. Si ma repet, chiar daca ai fi gravida, ai avea abia cateva zile pentru ca teoretic conceptia ar fi avut loc undeva pe 14-17 ianuarie. E devreme si pentru simptome de sarcina si pentru sangerarea de nidatie. Deci tind sa cred ca ai avut o simpla dereglare menstruala.