Numai te plange atata si invata ceva nou din domeniul tau, asa se intampla cand esti beta fi alfa
Doamne ferește mai te milogești de aia mult, fi naibii mascul, esti o fetita plângăcioasa offfff m-a lasat iubi, pe mine cand m-a lasat, mau lăsat toti prietenii, iubita toti, crezi ca mam plâns am mers mai departe asta e viata merge inainte
:'(
Numai te plange atata si invata ceva nou din domeniul tau, asa se intampla cand esti beta fi alfa
Ce sfat imi dai?
Uit-o sau ai răbdare.
Uite man, nu ai cum sa-i desparti. eu zic mai bine sa-i spui ce simtiti pentru ea..si poate o sa se gandeasca si o sa vrea sa fie cu tine, sper ca te-am ajutat
Fie roata si patrata tot se intoarce ea odata. Sa nu incerci niciodata sa desparti doi oameni care poate chiar se iubesc. Nu oti fi fericit pe nefericirea altuia!
Esti o fetita plangacioasa, asta esti. Nici macar nu o iubesti. N-ati fost impreuna, da' zici ca o iubesti. Hai mai lasa-ma cu copilariile tale.
Nu e bine dacă încerci să îi desparți, dacă ea e cu el înseamnă că ea a ales asta, las-o să aleagă singură ce vrea. Din moment ce are iubit, nu e frumos din partea ta să te bagi peste relația lor. Și o fi el cum o fi, dar dacă ea îl place, nu ai ce-i face. Așteaptă până se despart dacă ai răbdarea asta sau uit-o! Încearcă să vorbești cu ea și să îi spui că te-ai îndrăgostit de ea, atunci o să știi exact ce ai de făcut.