anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey fani TPU!, am si eu o intrebare care a fost pana acum abordata in multe feluri. Ce credeti voi despre relatiile cu diferenta de varsta mai mare sau minima de 4 ani intre cei 2 parteneri?

5 răspunsuri:
| Anca95 a răspuns:

Atat timp cat cei doi parteneri se iubesc neconditionat nu am nimic impotriva.Nu prea sunt de acord cu diferenta de varsta de vreo 10 ani pentru ca atunci cei doi au viziuni si asteptari de la viata diferite.De exemplu barbatul are sa zicem vreo 30 de ani si femeia 20.Fii si sigur/a ca el deja vrea sa-ti intemeieze o familie pe cand ea se gandeste in ce club va merge diseara(nu mereu, am generalizat).

| Annim a răspuns:

De obicei daca baiatul e mai mare cu patru ani el nu se ataseaza serios de fata in cauza, dar hai sa privim realitatea orice copilita cu 4 ani mai mica ne pare o pierdere de timp nu? Cu cit sunt mai apropiate virstele cu atit relatia poate fi mai de lunga durata si cu iubire adevarata. Daca e diferenta de 2 sau un an, chiar si baiatul chiar si fata ia-u putin mai in serios treaba asta. Cit despre fete ele risca sa se intilneasca cu un tip mai mic pentru cauza poate ca e sexy sau e master seduction dar mai mic cu 4 ani nici nu-s sperante pentru cei care-s master seduction. Deci fetele sunt mai fitoase la treburi de-astea. Ambele sexe simt o oarecare rusine daca se intilnesc cu o jumatate mai mica cu trei ani, fiindca stiu ca acest mic exemplar de om nu-i costa laughing. Exista si exceptii, iubire adevarata atunci nimic nu conteaza nici virsta.

| vnvrgvskjdv a răspuns:

Eu nu cred ca e ca e ceva rau...dar cel putin mie una nu-mi place sa vad tipe sexy cu bosorogi bogati.Eu cred ca ele au ''parteneri'' din asta pentru ca sori asteapta sa moara si sa le ia banii ori vor sa fie cochete si sa aiba o viata plictisitoare avand ca un partener placut banii.dar tu ce crezi?

| Scarpinici a răspuns (pentru vnvrgvskjdv):

Eu cred ca vorbesti despre o diferenta foarte mare de varsta. De acord cu tine, tipe sexy cu bosorogi bogati, e clar pentru oricine ca e o relatie bazata pe interes. Ideea e ca eu ceream o parere in cadrul adolescentilor ca sa spun asa, in care el nu depaseste 20 de ani.Nu doresc sa intind coarda atat de mult incat sa intru in cazuri extreme. Vreau doar parerea voastra despre acest tip de relatii.