anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey fete de pe TPU, va rog rasp doar voi :X:X, deci la mine in clasa este un baiat care se uita la mine, rade cu mine (mi se cam pare ca-l plac)laughing, si l-am intrebat daca ma place iar el a zis ca nu, dar inainte m-a intrebat daca vreau sa fiu prietena buna cu el, eu am zis da, iar apoi l-am intrebat daca ma place, la care el a zis ca nu ca pe girlfriend ci ca pe o prietena, ma rog habar n-am ce inseamna. Apoi m-a intrebat daca sunt ok, si daca nu m-am suparat, la care eu i-am rasp ca da bineinteles, dar stiti si voi ca nu-s OK, in fine, vreau sfaturi daca ma place sau nu pentru ca nu mai inteleg nimic. Funda :X

2 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

''la care el a zis ca nu ca pe girlfriend ci ca pe o prietena'' - A zis că nu te place ca pe o iubită, te place ca pe o prietenă.

| AlinaaRl a răspuns:

Si eu cunosc astfel de baieti. Si nu, din pacate nu te place, dar daca esti ambitioasa il poti face sa te placa. Vrea sa aiba o amica confidenta, pe care sa se bazeze si sa ii fie ca o sora. Asta vrea de la tine, dar cum ti'am mai spus, il poti atrage printr'o mica schimbare care lui i'ar placea.winking :*:*