| IoanaElena7662 a întrebat:

Hey

Fetele va rog să mă ajutați

Sunt fata și am 20 de ani,nu am avut niciodată un iubit

De multe ori chiar mă gândeam cum ar fi dar e și o parte rea aici

Vorbeam cu prietenele mele astăzi în timp ce stateam la o terasa și mi-au povestit ce întamplari au avut ele

Una dintre ele a spus că iubitul ei îi tot propunea să întretina relații intime, ea tot refuza pentru că nu era pregătită și până la urmă a aflat cumva că acel băiat a înselato

Alta a spus că toți băieții cu care a fost ii propuneau relații intime din primele luni.și ea refuza.că nu era pregătită

Ambele au 21 de ani

Cu chestia asta am tras și eu o concluzie oarecum

STIU CA NU SUNT TOTI LA FEL.

Dar

În generația mea multi din băieți sunt,, șmecherasi" și foarte multi se gândesc la corpul femeilor

Eu cum pot găsi un băiat bun?
Nu am avut niciodată o relație și nici nu vreau sa calc strâmb cu cineva..nu vreau sa stea cineva cu mine pentru corpul meu

In special fetele..va rog frumos ce pot sa fac?

Cum găsesc un baiat bun în generația asta?
Unde îl pot întâlni?
Ce sa vorbim?

În ce locuri pot găsi băieți buni?

Aștept răspunsurile voastre, pup

6 răspunsuri:
| IamJoKeR a răspuns:

Nici eu nu am avut noroc in viata sa gasesc o fata cuminte cu care sa am o relatie stabila si de lunga durata ca sa pot avea o familie. la un momentad imi peirdusem speranta ca fetele cuminti sunt pe cale deisparitie pana cand intr-o zi merg la bisercica si dau de un preot care imi spune : copile, nu fi trist, acea fata pe care o cauti si cuminte o gasesti in biserica doar ai credinta si o vei gasi. si de atunci inca mai sper si ma rog sa gasesc si eu acea fata cuminte!

| IoanaElena7662 explică (pentru IamJoKeR):

Stai liniștit, o să găsești.

Ai spus-o de parcă cauți de mult timp
Câți ani ai?
Și apropo la biserica o să găsești ce trebuie, știu multe fete care nu au relație și se duc la biserica cu credinta că, cândva vor găsi pe cineva

| shookdazed a răspuns:

Va veni cu timpul, rabdare sa ai, daca nu incearca sa iesi la intalniri.
Eu unul am 32 ani fara relatie,si cand mi-am dorit am fost batjocorit dar asta e m-am obisnuit singur...
Parerea mea e ca nici un caz pe internet, incearca in viata reala desi si acolo e vai si amar, incearca sa ai rabdare, cauta-ti un job si un loc unde sa poti sta ca asta e mai important decat iubit...
Pana la urma iubitul nu iti tine de foame, de chirie si etc.

| IoanaElena7662 explică (pentru shookdazed):

Pai o problema ar fi că eu nu știu unde să caut.

Tu mi-ai spus bine, și mersi pentru sfat dar eu când intru într-o relație nu știu la ce să mă aștept știi?

| shookdazed a răspuns (pentru IoanaElena7662):

Depinde de fiecare persoana, daca iti place unul gen badboy posibil sa te astepti la dezamagire, daca dai peste cineva linistit posibil sa te alegi la ce anume iti doresti.
Acum treaba e ce iti doresti si tu...
Pe badboy multe fete incearca sa ii faca cuminti dar crede-ma esueaza mereu si se aleg cu suferinta...

| BitchInRedDress a răspuns:

Sunt eu disponibil! happy desi nu ar vrea sa fie nicio fata împreună cu mine

| Alexutzu27 a răspuns:

Cu toți cerem acel ceva cuminte unicat, când de fapt ne uitam după aspect statut...
P.S... i am ♿ știu ce vorbesc

| Florincristi20 a răspuns:

Bună la fel sunt și eu caut o fata bună iubitoare și care sa aprecieze calităților unui băiat onest cinstit și iubitor as vrea sa te cunosc dacă nu te deranjez poți lăsa un mesaj eu ma numesc Florin Cristian și am 30 ani dacă nu deranjează diferența de varsta

| IoanaElena7662 explică (pentru Florincristi20):

Florin pai in primul rand tu ai scris o întrebare în 2018 și ai spus că ai 31 de ani(în 2018)

Și în al doilea rând postezi nu mai chestii ciudate, vorbești despre fete, cat de calde sunt ele în zona intima, daca sunt umede.

Tu ești fix ce nu vreau eu, întelegi?

Eu de tine trebuie să mă feresc.

| Florincristi20 a răspuns (pentru IoanaElena7662):

Bine ferește-te în continuare cât poți ca asa va feriți toate și apoi va plângeți ca a trecut anii și nu a apărut un făt frumos pe un cal alb sa va ceara de nevasta eu nu ma pla g ca sex găsesc și la marginea drumului dar voi astea selective riscați sa ramineti singure o viata întreaga sau sa va dați trupul pe catu va lei oricum bafta mai așteaptă 20 ani poate cine știe apare și făt frumos

Bine mă daca spui tu

Prima ta încercare de a intra în vorba cu mine a fost printr-o minciuna, ți se pare normal?

Ești un ciudat și de asta nu ai avut relații, vorbești nu mai despre sex, ai spus că ai făcut-o și cu bărbați, la ce să mă aștept de la tine?

| Florincristi20 a răspuns (pentru IoanaElena7662):

Eu am spus adevărul ciudate sunteți toate femeile ca nu vreți decât barbati frumoși și bogați atit visați cai verzi pe pereți cât despre faptul ca eu m-am culcat cu barbati asta nu te privește pe tine e adevărat ca el a acceptat sa fac sex cu el decât voi niște discriminatore ai vreo problema ca eu m-am dat pe barbati și ca femeia pentru mine nu mai valorează nici 2 lei?

| drs97 a răspuns:

Și eu îmi doresc foarte mult o prietena/iubita, pentru o relație serioasa. Dacă vrei sa vorbim, cu cea mai mare placere!