| dfjdujfisjabdgfdgvtvrrrc a întrebat:

Hey fetelor,am o intrebare pentru voi,cum ar trebui sa arate baiatul ideal? Gen gras sau slab, par lung sau scurt, v-ati prins voi, astept raspunsuri

7 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Bărbatul ideal este cel care mă atrage fizic, respectiv și emoțional. Prin urmare, nu ar avea vreun sens să descriem stereotipuri.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu există baiat ideal sau fată ideală, toti gresim toti suntem imperfecti, dar cu toate acestea fiecare baiat viseaza la fata ideală pentru el asa si ar imagina o el, si fata la fel cauta baiatul ideal din punctul ei de vedere, fetele au standarde greu de atins, putini băieti i si gasesc din prima prietene sau iubite deoarece fetele inca viseaza inca traiesc in lumea filmelor unde fata se marită cu făt frumos cu prințul pe calul alb, ceea ce realitatea este foarte diferită de telenovele si ele numai acceptă ideea casatoriei in care femeia sa aiba sot copii, ea vrea sa fie independentă ea vrea doar bani, daca baiatul sau barbatul nu are bani multi sa i faca ei troate mofturile nu e bun, si asa ele unele dintre ele nu toate, ramîn fete batrîne ne maritate din cauza pretentiilor pe care le au si la care nu renunță niciodată.

| Violleta2022 a răspuns:

Foarte inalt, trup subtire (atletic), par scurt.

| isemilia a răspuns:

Presupunand ca il plac si dpdv al personalitatii (principiile lui, felul cum reactioneaza in X situatie, inteligenta, felul de a gandi / vorbi etc), atunci habar nu am. Nu am facut inca nicio sculptura a iubitului perfect, cred ca atractia vine de la sine.

| BloodyLips a răspuns:

"Baiatul ideal" e cel care te atrage pe tine din punct de vedere fizic, te respecta si e atent la nevoile tale. Intrebari de genul "cum arata baiatul ideal" ti le pui in adolescenta, cand intr-adevar tot ceea ce conteaza este aspectul unei persoane pentru ca altceva nu are de oferit. Cel mai probabil sta cu ai lui, studiaza la un liceu, primeste bani de la parinti, se joaca pe pc si alte lucruri pe care le fac toti, deci singurul criteriu de departajare este aspectul. Cand o sa cresti o sa iti modelezi cu totul alte criterii, pentru ca aspectul unei persoane nu aduce painea pe masa si nu garanteaza ca o sa fii fericit/a intr-o relatie cu el/ea. Din punct de vedere fizic fiecare are un ideal al lui, care de multe ori este supus standardelor de frumusete actuale: slab, inalt, etc, dar bineinteles ca fiecare prefera trasaturi diferite si foarte specifice, deci nu exista un raspuns concret la intrebarea ta.

| Morbid a răspuns:

Barbatul ideal trebuie sa arate si sa se comporte exact cum zice alina.

Inalt, tanar, nici prea slab, nici prea gras, bogat(servici bun ce sa si permita minim 2 vacante pe an, nu unde merg toti taranii prin Constanta sau Grecia), cu scula mare, bun la pat, respectuos, sa nu fie un fatalau, sa aiba masina bengoasa da nu luata pe banii lu Mami si a lu tatii ca numai ratatii au masini luate pe banii lor. Sa nu stea cu parintii.

| Morbid a răspuns:

Ea glumeste ma, nu te-ai prins? Dar totusi cele.mai bune sfaturi pe tema asta le dau crbele.
Era o poza pe FB zilele trecute care zicea in felul urmator:
Fetelor: inalt, bogat, frumos, tanar, bun la pat etc sunt 6 barbati diferiti. laughing

Bine zis ca nu exista, tocmai.de aceea e ideal.