Bai dar cand va aud! Mai cititi o carte, mai priviti un film, mai vorbiti cu oamenii si o sa vedeti ca nu e dracul asa negru! Ce e cu limitarea asta in gandire la oameni asa tineri? ''Marfa lui''? Oameni buni, e o fantezie! Si ar putea sa devina si mai incitanta pentru ea. Gandul ca ea nu poarta lejerie intima, senzatiile pe care ea le are tocmai pentru ca pielea nu este protejata de lenjerie, gandul amandurora ca ar putea fi vazuti...in mod normal toate astea ar trebui sa duca la un sex de zile mari. Pe cuvant daca va inteleg, pentru voi sexul se rezuma la 2-3 pozitii, in pat, cu lumina stinsa? Pai sa nu va mirati atunci cand va gasiti barbatul in pat cu alta si cand o sa ajungeti niste acrituri pline de frustrari!
''Fetisuri cam nasoale''? Asta e un fetis nasol? Pfff...si cum s-ar numi atunci bdsm-ul, swing-ul, sexul in grup, cluburile de sex, etc? Astia trebuie direct inchisi, nu?
Degeaba.
Stii, ma gandeam la o treaba. Ceva ce am observat eu. Mie mi se pare ca femeile din generatia pre-net la discretie, generatia Cernobil mai excact sunt MULT mai deschise la minte decat astea de acum care au acces din pruncie la absolut orice informatie vor ele. Mie mi se pare un paradox...sincer. Nu se presupune ca cu cat vezi/traiesti/stii mai multe, esti mai liber in gandire?
Si ca sa fiu si ON TOPIC: Mie mi s-ar parea super excitanta faza. Si ca sa il excit si mai tare nici nu l-as lasa sa ma atinga...dar m-as atinge eu cand nu ma vede decat el.
Fiti ma si voi mai creativi in cuplu...ce naiba.
alex21ky întreabă:
George0197 întreabă: