Virginitatea pe care o fată i-o oferă soțului ei în noaptea nunții mi se pare cel mai special dar de nuntă...și consider că acest aspect întărește încrederea soțului în soția lui. Simți că i te dai cu totul, trup și suflet. Și cred că e minunat pentru el să știe că este primul, e ca o satisfacție masculină, nu?
Mai există fete virgine în 2020? Nu prea cred
De ce nu?
Pentru că toate fetele de seamă cu mine (18-19 ani) se tot laudă cu iubiții lor, cum le fac toate poftele, că le plimbă cu mașina oriunde vor și că se culcă cu ei. M-am săturat.
Aș vrea să te întreb ceva... Tu crezi că Dumnezeu ți-e Tată?
Da
Atunci Tati se va ocupa de tot ce ai nevoie, dacă Îl asculți.
La cum am fost tratat întotdeauna de fete îmi este imposibil să mai am încredere în ele.
Una va fi specială.
Probabil fata aia e în mormânt sau nici nu s-a născut.
Sau nu.
De unde ști?
Nu știu. Dar există această posibilitate.
Sincer, nu mi se pare de niciun folos. Inainte sau dupa, e tot una.
Ba e chiar important ca femeie sa experimentezi, sa vezi ce iti place si ce nu. Daca descoperi dupa nunta ca sotul nu te satisface? Ce faci, stai asa toata viata, sau iti faci amant, e mai bine asa?
Daca barbatii pot, femeile de ce nu ar putea?
Era mult mai bine. Acum casatoaria nu mai valoreaza nimic. Desi e sfanta cea din biserica.
Sunt de acord ca o femeie sa fie virgina doar cu un virgin. Dar el sa fie cu mai multe, ca deh, e barbat, si ea nu, nu sunt de acord. In schimb, da, daca ea este virgina si el virgin in noaptea nuntii, foarte frumos.
MamaOmida69 întreabă:
anonim_4396 întreabă: