A FOST ATAT DE MARFA cea mai uluitoare experienta din viata mea cand am vazut am avut un eyegasm(sau cum dracu so scrie)
cand am citit asta m-am gandit la : "cum a fost primul sarut" sau "cum a fost prima noapte de amor" da nu am vazut "cum a fost prima menstratie" ))))))) ma-i facut fericit bft
ar trebui sa primesti o urare ca "la multe menstruatii?"
Pai pe mine m-a prins intr-o ipostaza in care eream foarte pregatitaa.Cu o zii inainte am citit o revista despre Menstruatie si in seara acea am obervat o paticica foarte mica pe lenjeria intima de fapt purtam un proteslip ma. si am incercat sa vad cum imi este cu un absorbant si a 2 zi de dimineata. Surpriza pot sa zis ca mi-au dat lacrimilee Dar a inceput sa ma doaraa burticaa. Asta e ceva normal. Fundita?
Pai era zi de primavara
M-am dus la baie am inceput sa rad in hohote
I-am zis mamei si atat
Nu am avut nici un fel de dureri si nici acum nu am... si nu am avut niciodata. :p
Pai la mine s-a intamplat vara in august, pe 20 si ceva daca tin bine minte, 24 parca.la inceput intrasem in panica putin, ma intrebam ce poate fi i-am spus mamei, ea mi-a cumparat absorbante, noroc ca s-a intamplat in vacanta, dureri parca nu am avut, de obicei am inainte cu cateva zile dureri abdominale usoare...
Buna!
Eu am 14 ani. Mi-a venit zilele trecute. Pe 20.
Cu o seara inainte am avut niste dureri abdominale cumplite.
A doua zi de dimineata m-am trezit sa ma duc la WC.
Cand ma sterg vad pe hartie o pata de sange.
Uite exact cuvintele pe care le-am spus cand am vazut: Bagamias craci asta imi mai trebuia acum.
A fost amuzant. Am inceput sa rad. Inca am dureri abdominale insuportabile.
Acum cand scriu raspunsul stau cu sticla de apa fierbinte pe burta.
Pa, pa!
Păi, era dimineață. Am mers la baie, m-am spălat frumos, am pus un absorbant. Oricum, mama a observat, că dacă nu aș fi fost leoarcă la școală. Apoi mi-a venit peste 2 luni, iar apoi peste 4, adică joi și curgea foarte mult și aveam niște dureri de stomac groaznice. Acum e mai bine.
Pai mie mi-a venit pe 21 mai, luna trecuta! De dimineata ma durea burta si ma luase cu calduri. M am dus la baie, dar nu m am uitat sa vad! Nici nu mi-a trecut prin cap! Am fost la scoala, nu m am uitat. Cand am ajuns acasa, m-am dus la baie si din greseala m am uitatvpe chilor! Am vazut ceva maro! M am speriat si am chemat-o pe mama! Ea a spus ca mi- a venit! Asta este tot!
Cu o zi inainte aveam niste dureri abdominale GROAZNICE!
Nu eram pregatita te loc!
A doua zi am vazut pe slip o pata rosu inchis
Am chemat-o pe mama si i-am zis
S-a nimerit ca fix atunci nu erau absorbante in casa (nici mama nu avea, nici matusa)
Mama a
mers repede si mi-a cumparat. Dar acum totul e mai bine