| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey fetelor, cum ati reactiona când sunteți la întâlnire, iar băiatul va mărturisește ca pasiunea lui este sa meargă dimineață la 7 sa facă piața și sa se certe cu pensionarii pe locurile din autobuz și pe legaturile de ceapa și pătrunjel de la piața? V-ar plăcea un așa bărbat?

Răspuns Câştigător
| LordCristobal a răspuns:

O panarama de barbat.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sigur, chiar l-as trezii de la ora 5 ca sa fiu sigura ca nu se mai bate cu pensionarii, ci ajunge inaintea lor s afaca pioata si sa se intoarca acasa happy

| Goete a răspuns:

Verginica, asa mi-am gasit iubirea vietii mele; la prima intalnire i-am marturisit cuvant cu cuvant tot ce spui tu aici si ea mi-a spus ca pasiunea ei e sa mearga dimineata la 4 sa stea la rand la urgenta la spital si sa se certe cu pensionarii ca ea a fost prima, pe locurile la urgenta si pe legaturile de perfuzii de la urgenta.

De atunci suntem impreuna, avem o viata agitata si fericita; dimineata la 4 la Urgenta, la 7 la piata si la 9 la serviciu unde lingem in fund pe oricine numai sa nu ne certe.

| iulia0514 a răspuns:

Un bărbat adevăratlaughing ce pot sa spun mereu am visat la unu care se lupta cu niște moși pentru 2 legături de leustean

| Justme1997 a răspuns:

Aș crede ca glumește la partea cu certatul

| Maly29 a răspuns:

As prezuma ca are o problema, motiv pentru care as fi rezervată in privinta lui

| CreangaBrad10 a răspuns:

Este foarte posibil ca barbatul tau sa aiba o relatie amoroasa cu acele vanzatoare si stim cu totii ca bradul de dimineata al barbatului trebuie taiat.