| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey fetelor, cum reacționați atunci când mergeți intr-o plimbare cu iubitul vostru și mama lui, iar în momentul în care ati coborât scarile și ati ieșit pe usa scării și când ati ajuns la mașină, voi va duceți sa va puneți în fata iar iubitul zice "oprește-te, în fata sta mama, altfel se supăra". Cum gestionați situația? Băieți cum reacționați dacă după ce i-ați spus ca sta mama voastră în fata, iubita voastră deschide larg portiera și apoi o tranteste atât de tare încât crapă geamul?

Răspuns Câştigător
| simplaexistenta a răspuns:

M-as duce in spate, nimic mai simplu

4 răspunsuri:
| Robert2526 a răspuns:

Nu ii spun ca sta mama in fata, o pun pe ea sa conduca si stau lejer in spate. Niciodata nu e bine sa contrazici femeile, asa stau amandoua in fata si eu ma relaxez linistit

| LordCristobal a răspuns:

1.Nu as avea nicio reactie si nu ar avea sens sa ma cert cu mama lui pentru un loc in masina.
2.M-as desparti instant de iubita.

| Violleta2022 a răspuns:

Uite ca si aici ai gresit: intotdeauna in fata am stat eu, ca sotie, mama si soacra trebuiau protejate, asa ca au stat INTOTDEAUNA in spate, alaturi de copil.

| AntonIacobescu619 a răspuns:

In calitate de barbat pot sa dovedesc ca daca o dominta mi ar rupe usa, cred ca as avea o cadere nervoasa