| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey fetelor, cum reacționați atunci când mergeți la plimbare în parc cu iubitul și ii spuneți ca va e sete, iar el în loc sa va cumpere ceva de băut zice "du-te și cumpăra-ți așa ce îmi zici mie?"

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Fii sigur ca nu voi comenta la decizia lui, nu-mi plac mojocii si nici scandalurile, asa ca ma retrag politicoasa si plec singura si fericita mai departe, fericita ca am scapat de un mojic zgarcit si prost inainte sa-mi complic viata cu el.

3 răspunsuri:
| Mda01 a răspuns:

Unul dintre cele mai urate moduri de a răspunde, arata frustrare si lipsa de educatie

| AntonIacobescu619 a răspuns:

Sa traiti! Posibil sa am un raspuns eficient la intrebarea dvs.Eu in locul dvs, i as fi spus,, Ce pasare frumoasa!"aratam cu degetul intr o directie cat timp era cu spatele ii faceam o schema din wrestling, asa chiar nu se mai putea duce sa mi ia ceva de baut.

| cristinutza07 a răspuns:

Uneori băieții reacționează așa deoarece sunt satui de ifosele si toanele noastre zilnice. Ei funcționează diferit față de noi.
Uneori mai pot reactiona asa si din motive de panica ( atunci cand nu prea sau nu mai au bani ) si ca sa nu cada prost in fata noastra, reactioneaza asa