Il educ sa nu mai dea cu pumnul in masa, ca strica lucrurile din casa si-l invit la cumparaturi sa vada si el pe ce se duc banii.
Intr-un cuplu fiecare trebuie sa invete sa lase de la el. O relatie pe asta se bazeaza, pe compromisuri, pentru ca e imposibil sa gasesti pe cineva sa faca exact ce vrei tu si cum vrei tu. Daca el e zgarcit inca de acum, ce o sa faca peste ani cand o sa aiba un copil si va trebui sa tot scoata bani din buzunar. In plus acum ambii merg la munca si el are pretentia ca ea sa vina acasa sa mai si gateasca, sa faca curat, sa spele, sa faca practic majoritatea treburilor dar ea nu are voie sa cheltuiasca mai mult decat el? Nu se poate asa ceva, femeia nu e sluga
Eu cu iubitul meu platim fiecare jumatate din cheltuielile pentru casa si mancare. Cu ce ramane fiecare face ce vrea. Asa e mai simplu, eu nu stau sa ii fac calcule cat da pe tigari, el nu ma cauta de chitante sa vada cat am dat pe parfumuri, amandoi suntem multumiti.
Îi spunem la revedere dacă vedem că dă cu pumnul în masă.
Se pot rezolva și altfel situațiile nu cu agresivitate (pentru că da, a lovi un obiect substitut unei persoane se numește agresivitate fizică pasivă-nu dă în tine, dă în masă, dar intenția tot acolo e).
Fetelor! Aveți grija cu cine stați în casă.
La cele mai mici semne de genul fugiți! Întotdeauna lucrurile se discută. Nu poți să ajungi la o vârstă și să te temi să iei ceva în casă sau pentru tine că se supără bărbatul.
Să fim serioși. Munciți amândoi nu e ca și cum unul o stă și altul muncește.
Plus că femeia mai face și altceva înafară de muncă: treburile casei de obicei, mâncare.
Chiar dacă să spunem că ai cheltui mai mult, lucrurile se discută nu trebuie să fie o stare de conflict în casă constantă.
HappynewCenusa întreabă: