| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey fetelor, cum reactionati in fata acestei situatii scapate de sub control? Va marturisesc ca eram cat pe aici sa ma inec cu un os de peste cand serveam cina, slava domnului ca l-am simtit la timp. Mergeti cu gasca la Caciulata la bai, cu voi se afla si fata sexy si single. Acolo va balaciti, toate bune si frumoase si cand mergeti catre dusul public observati ca iubitul vostru o ajuta pe fata sexy sa se spele masand-o pe spate cu gel de dus si amandoi erau veseli. Ce faceti in cazul asta? Pot raspunde si baietii daca au ceva de spus sa vedem si perspectiva lor

Răspuns Câştigător
| Antopuff a răspuns:

Il las sa doarmă pe preșlaughing

14 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Sofer a răspuns:

Ai grija cu pești frate. Am pățit și eu sa ma înec cu un os.
Pai după faza evident pleacă niște crize de gelozie nu prea bune laughing nu ii vad bine pe cei doi.

| Emma30555 a răspuns:

Cred ca cel mai probabil ți ar fi jena ca ala e iubitul tău si vad si celelalte amice. Chestiile astea de regulă afectează doar orgoliul. O relație serioasă nu include un scenariu de genul, e prea simplist. Iti cauti un tip mai profund care nu se da la alte fete in secunda doi dacă are ocazia. O femeie nu trebuie să fie doar sexy ca sa aiba langa ea un bărbat mort după ea. Oricum tipul din ipoteza ta e prost daca face chestia asta si sa l vada toata lumea inclusiv iubita. Scenariu pentru adolescenți.

| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Cred că e destul de clar ce va ieși.
De obicei femeile sunt geloase chiar și fără motiv (inventează ele unul, nu-i problemă). Îți dai seama dacă le și dai un motiv să fie geloase?
Eu n-aș face ce ai descris tu mai sus, dar nici n-aș accepta să-mi facă iubita scandal că am întârziat 5 minute de la muncă pentru "ai tu pe alta" și "pe mine nu mă iubești". Țin minte că era un filmuleț mai scurt pe tema geloziei, realizat mai demult. Dacă vrei îl caut și ți-l trimit, l-am văzut acum câțiva ani.

| Strwberrs a răspuns:

Ii torn gelul de dus pe fata