| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey fetelor, cum reactionati in situatia asta critica. Iubitul va propune sa va mutati impreuna, totul bine si frumos iar dupa ce v-ati adus bagajele la va spune ca trebuie sa sa ii platiti jumatate din rata lui la apartament lunar plus jumatate din utilitati lunar. Cum gestionati situatia asta scapata de sub control?

Răspuns Câştigător
| Goete a răspuns:

Eu i-am spus asta la prietena mea.
Si-a mai adus 5 prieteni, ca cica in grup e mai bine

11 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Cred ca e o tira de manipulare acolo. Adica: eu te chem sa stai cu mine ca sa mai scap de plata datoriilor? Daca nu te-am anuntat inainte, asa pare. Normal e ca sa se discute totul dinainte, nu il duci pe om la restaurant, invitat de tine, si apoi il lasi sa plateasca. Cam tot aia e.

| sweetys a răspuns:

Daca vrea jumatate de rata, sa ma treaca si pe mine ca proprietar. Inteleg sa participe ambii parteneri la cheltuielile curente, mancare, intretinere, dar rata e alta treaba. Plus ca il scutesc pe el de o cheltuiala, dar eu la fel de mult cheltui, ii plătesc chirie sau cum?

| Eireann a răspuns (pentru sweetys):

Daca el a platit deja (sa zicem) 20.000 de euro si vrei sa treaca proprietar normal e sa ii dai 10.000 de euro si apoi ratele 50/50.

| Violleta2022 a răspuns:

Simplu si rapid: imi iau lucurile si dispar definitiv din viata lui!

ORI stau acolo si-l pun sa plateasca fiecare munca care o fac in casa lui: 10 lei pentru fiecare tricou spalat, 25 lei pentru 1 pantalon, calcatul 10 lei de bucata, gatit intre 50 si 100 lei pentru 1 -2 ore, curatenie 100 lei pe ora, sex 1000 lei pe ora samd.
Apai, daca pentru el totul este o afacere pentru el cu bani, si serviciile facute in casa se platesc tot la fel.

| cristi202 a răspuns (pentru Violleta2022):

Daca ai face asa, sa ramii si sa il pui la plata, cu siguranta ar renunta la pretentiile lui. Ca ar iesi in pierdere. happy

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă ești doar iubită sau amantă e normal. Dacă vă căsătoriți, totul se împarte la doi.

| Sofer a răspuns:

Pai normal totul se împarte la jumate laughing

| VerginicăVacăGrasă explică (pentru Sofer):

Tu ai plati rata la un apartament la care nu vei avea drept de proprietate?

| Eireann a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Pai monentan platesc chirie deci nu m-ar deranja, e cam aceelasi lucru (mai ales daca ies mai ieftin). Si in plus discutia asta ar avea loc inainte de a ma muta.

| VoidEternal a răspuns:

Pun cauciucurile de iarna și nu mai scapă de sub control.

| 2busy4you a răspuns:

Buna, consider ca este normal din momentul in care va mutati impreuna si aduceti relatia nivelul urmator, sa impartiti si cheltuielile. Daca ai fi stat singura ar fi trebuit sa le platesti in intregime asa ca e mai bine jumate laughing