Din punctul meu de vedere toti au idei asemanatoare ei sunt asa draguti si dulci si te "vrajesc" pana iti pierzi capul dar odata si odata tot isi arata adevarata fata mai buna sau mai rea..depinde de baiat...nu e bine sa generalizam si sa ii bagam pe toti in aceesi oala, sa zicem ca poate exista sh baieti care merita(dar rar) si nu te aburesc de fiecare data cand deschid gura
Mersi ca ma bagi la categoria "rar" :*
Dupa nickname-ul pe care l-ai pus sigur esti ceea ce cauta
revenim..pentru toate fetele de mai sus..pai ce sa va fac eu daca sunteti atrase numai de idioti si insensibili..pariu ca pe cei care merita cu adevarat i-ati bagat la "friendzone"..sunteti vinovate pentru ceea ce vi se intampla.
Ce legatura are nickname-ul cu comportamentul meu?
Un al raspuns cu cap, bv, si tu ai votul meu
Hey tu, umila mea parere este ca de multe ori acei baieti "duri" pot fi "painea calda", transformati de iubire, orice baiat este un sentimental in adancul lui! depinde de fata daca stie sa-i scoata la iveala aceste sentimente! baietii, ei sunt altfel, orgoliul de multe ori nu-i lasa sa se exprime, sa fie ei insusi, le este teama sa nu fie respinsi sau ca fetele sa nu-si bata joc de sentimentele lor. Dar cu siguranta o fata la locul ei, fidela, care stie ce vrea de la viata, va putea trezi "acele" sentimente intr-un baiat! nu sunt din piatra, sunt la fel sau poate mai ceva ca noi cand vine vorba de sentimente. Dar totul depinde de fata si daca ea merita ca sentimentele lui sa-i fie trezite. Eu iubesc omul si nu cataloghez pe nimeni, toti suntem egali, dar totul depinde cu cine ai de-a face! Sti vorba: "Spune-mi cine iti este prieten, ca sa-ti spun cine esti!"
Uite, un alt argument (ne gandim doar la partea sentimentala) : eu baietii in general ii consider mai inteligenti ca fetele, de ce? pentru ca stiu cum sa invarta fetele prostute pe deget cum vor ei . nu neaparat, dar la orice domenii, sunt mai ageri, mai iute in a vedea lucrurile exact asa cum sunt decat o fata. O fata de multe ori e doar pe "acel norisor roz", imi cer scuze daca am jignit vreo frustrata pe aici . anyway, ei atentie, trebuie sa fi inteligenta ca sa remarci un inteligent!
Pai baietii...Nush ce sa zic..Adica majoritatea baietilor pe care ii stiu is niste prosti care stiu sa-si bata joc de sentimentele unei fete..si care nu stiu sa impresioneze o fata sau daca ii cu ea sa o faca sa simta fluturasii aceia din burta sau sa o faca sa se inroseasca.Dar stiu ca exista si baieti de treaba, romantici, putini mai rusinosi, baieti asa cum imi plac mie:X:X...Doar ca inca n-am gasit un baiat asa.
Cata dreptate ai
Ms:p..Pai Mda cam asa is baietii..Majoritatea is...stiu numa sa-si bata joc de sentimentele altora...Si ff rar gasesti si baieti de treaba romantici..etc:X
Sunt liber, daca doresti un baiat cum ai spus tu
Mda....Tu habar n-ai cine sunt, nu m-ai vazut niciodata..Pe scurt nu stii absolut nimic despre mine si tu imi zici ca esti liber adica disbonibil daca vreau...ce sa zic.
Ironia face parte din caracterul meu.Hai recunoaste ca te-am emotionat putintel.
Si daca nu-ti pui avatar cu tine, de unde as putea sti eu ca nu ai ochii frumosi sau ca esti draguta. Ochii sunt moartea mea, mai ales cei caprui sau negri:O.
P.S:Tot sunt disponibil
Crezi tu ca te incadrezi in cerintele alea?
Da . Citeste intrebarile mele sa vezi ca toti se inseala in privinta mea
) Hai nu imi spune... te pomenesti ca si pe tine te-a "vrajit" "GangstaRap92"? Eu sunt tare curioasa, oare cate "victime" mai face baiatu' asta? ) )))))
Hey draga domnita nu fi rea!
Eu rea? Ai uitat ca sunt un ingeras? )
Doar asa ma amuzam putin, si ma gandeam oare cate "victime" o sa mai faci?!
Dar nu fac "victime" .
Am caracterul de asa gen incat toti vor sa vorbesc cu ei...Acuma lasand modestia mea mare la o parte, ai dreptate! Esti un ingeras care sta pe pamant si ii face zile fripte lu` Arthur si invers
Mi se par niste " fiinte " care vor sa impresioneze o fata doar prin aspect, ci nu prin suflet, prin sentimentele fata de ea! ( unii, cam 92% )
P.S. Asta este parerea mea!
Toti baietii sunt niste porci si profita de saracele fete si toate fetele cauta doar dragostea adevarata si ca in plasa acelor baieti atunci cand isi pun sufletul pe tava, nu? )
apf, pe ce lume traiti?
fiecare baiat si fiecare fata isi merita soarta deoarece ei isi alege persoanele cu care sa-si petreaca timpul, nu?
Eu una ai vad niste oameni la fel ca oameni cu sentimente cum fetele iubesc baietii asa si baietii iubesc fete (majoritatea baietilor )
Pai nu am pareri prea bune despre baieti cei care ii cunosc sunt cam prosti; tarani; aiuriti; rai; aroganti ((
Baietii sunt niste nesimtiti vor sa impresioneze o fata numai prin caracterul lor si nu prin suflet prietenul meu este el glumet dar are un suflet minunat asta e parerea mea despre baieti
cristincicc întreabă:
abcd123blablabla întreabă:
crazyblue întreabă:
HappynewCenusa întreabă: