Imaginatie? chiar se intampla asta
Doar daca ar fi o prostituata pe care o duci acasa, ar accepta asa ceva, fiindca o fata serioasa, care te iubeste, categoric nu ar putea accepta sa fie facuta posta, la cheremul prietenilor.
Nu, eu sunt Stefan Cel Mare
Dupa cum ai vazut si citind raspunsurile de aici, femeile fac si vorbesc putin, barbatii vorbesc mult si viseaza mult. Apoi, cei sau cele care ar intra in aceasta scena, descrisa de tine, au oblogatoriu o doza mare de dezinvoltura, dezinhibitie si mai ales maturitate. S-ar mai cere si mult respect din partea celor implicati si dupa cum vezi vorba multa, chiar si la adapostul anonimatului online, tot nu se cere.
Nu mi se pare o problemă vorbitul deschis despre așa ceva. Cine înțelege nivelul la care se întâmplă acele scene, poate fi inclus. Restul... Vor măcar să știe dacă e real.
Cât despre femei, declară și ele anumite întâmplări ori preferințe, doar că mai subtil, fiind consecințele mai mari pentru ele.
Am ieșit cu fete care au recunoscut imediat după primele întâlniri, că sunt amatoare și ar încerca inclusiv "cu mai mulți".
Nu aș arăta cu degetul niciodată, chiar dacă nu am păstrat legătura.
Am spus eu asta? am pus doar o intrebare
Cam indecenta.
Nu ti place nu raspunzi