| pusitaaaa20000 a întrebat:

Hey fetelor dar mai ales baietilor, voi credeti ca in dragoste varsta nu conteaza.....multi baieti mi-ai spus asta viu ce parere >aveti?

10 răspunsuri:
| TimeeaBtrx a răspuns:

Nu prea conteaza varsta din moment ce va place unul de celalalt....intre mine si iubitul meu sunt 7 anibig grin si ne intelegem ft bine si ne iubim.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Contează dacă vorbim de minori!
Pa, pa.

| neutrino a răspuns:

Ceea ce spui tu se gaseste in literatura. Practic conteaza si varsta si banii.

| scooby98 a răspuns:

Varsta conteaza doar in cazurile in care nu esti sigur de o relatie in rest varsta nu prea are nici o legatura cu iubirea

Răspuns utilizator avertizat
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cu adevarat u conteaza daca vorbim despre oameni majori, cu discernamant. daca vorbim de adolescenti sub 18 ani, conteaza fiecare luna, fiindca discernamantul este redus sau absent. Si cum in ultimii ani copiii sunt tot mai imaturi si mai putin pregatiti pentru viata, cu atat mai mult dragostea tine cont de varsta lor.

| Azµre a răspuns:

Contează, doar nu o să se culce unul de 20 de ani cu una de 14... dar stai se poate!
Contează! Logic! Nici suliman nu se va îndrăgosti de una de 13-14 ani, se va culca cu ea și îi va da papucii, nu ar avea ce să îi ofere altceva.

| Gabriela_Siminutza_1997 a răspuns:

Eu cred daca exista acea afectiune reciproca happy

| OchiiDinUmbra a răspuns:

Daca vorbim de vaste mici(baiatul maxim 18 ani) atunci dupa parerea mea diferenta maxima de varsta ar fi 3 ani. dupa 18 ani incepe sa nu mai conteze astahappy

| Gabriela_Siminutza_1997 a răspuns:

Nu conteza varsta conteaza daca va place unul pe celalalt daca sentimentele sunt recproce happy