| pusitaaaa20000 a întrebat:

Hey,fetelor si baieti voi credeti ca un baiat de 17 ani s-ar putea indragosti de o fata de 13? sincer ce credeti eu una zic ca da pentru ca am vazut cazuri...voi ce credeti?

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca este usor pedofil. Sigur ca ai vazut pedofili, din pacate suferintele psihice sunt frecvente la oameni. Un baiat normal nu ar putea sa se indragosteasca de un copil.

| BlackWolff a răspuns (pentru Brigaela):

Bine spus! eu la 13 ani stateam cu nasul in carti si jucam sotronlaughing)

| mgtow a răspuns:

Se indragosteste de gaura care o are intre picioare nu de organele interne din piept.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Se îndrăgostește de sex, nu de fată.
Pa, pa.

| mona a răspuns:

Eu cred ca se poate dar astfel de cazuri sunt rare

| AleXisAleXis a răspuns:

Problema nu e daca el se poate indragosti de o fata de 13 ani.
Problema este ca tu te`ai putea indragosti de el ( poate deja crezi ca il iubesti desi el nu ti-a aratat nici un pic de afectiune sau ceva acolo care sa te faca sa-l iubesti).
E frumos sa te indragostesti dar ai doar 13 anisori, tu esti naiva si vrei sa stai de manuta cu el plimbandu`te prin parc cu el. El ar prefera sa se ``plimbe`` prin pat cu tine. Trisst dar adevarat. El e la varsta la care descopera cum este sa fi in pat cu o fata. Banuiesc ca tu nu vrei acest lucru, adica sigur nu vrei acest lucru.
Gandeste`te de 2 ori inainte sa faci ceva si daca merita sa suferi dupa el.
Mai bine iti alegi un baiat mai mic.
Ai grija de tine

| ioana21S a răspuns:

Buna...eu zic ca da.De ce? Pentru ca o fetita de 13 ani e mereu zambareata, vesela, optimista, increzatoare in propiul vis, are accea sclipire in ochii.La 13 anisori cred ca mai are acel comportament de copil dulce si adorabil la care nu rezista nimeni.happy

| amalia025 a răspuns:

Buna... eu nu cred in diferenta de varsta atata timp cat exista iubire, respect si incredere.Sunt atatea persoane in lumea asta care se iubesc exculzand diferenta lor de varsta. Desi nu pot sa neg... poate el vrea altceva cu tine. Dar sa nu o lungesc prea mult: da se poate indragosti de tine mai ales daca va intelegeti bine si aveti o legatura stransa. Bafta!

| BlackWolff a răspuns (pentru amalia025):

Imi pare rau sa te contrazic...insa diferentele de varta sunt diferente! una e o relatie intre 2 persoane majore care gandesc si una e intre o domnisorica de 13 ani si unul de 18-19 ani...ca si cu m-as cupla cu tata ca imi place de ellaughing

| BlackWolff a răspuns (pentru amalia025):

Ei bine eu am vazut cazuri in care o domnisorica de 12 ani si-a ''pus-o'' cu unul de 17 ani si apoi era obligata sa si-o puna si cu prietenii lui ca respectivul sa nu spuna nimanui...

| HoneyCocaineee a răspuns:

DA! Poate, ti-o zic din "experienta" mea de acum 2 ani!

| scooby98 a răspuns:

Si eu am tot 13 si da se poate fiindca eu am fost cu o fata de 18 ani fara nici o problema toata chestia e sa ii arati ca poti sa ai si o mentalitate matura si sa nu doar te prostesti si sa razi pe langa el...big grin