Pai uite cateva formule ( ma stupide, mai folositoare.tu le interpretezi pe fiecare ) :
- Ma scuzati, as dori si eu un pachet de Always ( sau cum naibii se cheama tampoanele alea )
- Buna ziua, as dori si eu o cutie de tampoane [ mentionezi numeel tampoanelor ].
In primul rand as putea sa te sfatuiesc sa nu-ti fie rusine sa ceri mai ales daca vanzatoarea este femeie. Ea nu trece prin asa ceva? Suntem fete nu trebuie sa ne fie rusine Dar sper sa te ajute formulele mele. Daca le spui pe un ton hotarat si normal oamenii nu o sa realizeze ca iti este rusine si o vor lua ca pe ceva obisnuit si comun ...toate femeile cumpara tampoane de ce sa-ti fie rusine? fundita?
Nu are de ce sa-ti fie rusine, esti fata, e ceva normal... si nu spui "tampoane" spui "absorbante. Ceri pur si simplu "dati-mi si mie va rog... absorbante' .
Pai, nu trebuie sa-ti fie rusine. E ceva absolut normal. Spui un pachet de absorbante.
Buna. 5absorbante, va rog. Mare chestiiiieeee fraaaate. Si tata stie ca am. Mama i-a zis . Who acres?))
Buna! Eu pur si simplu merg la magazin si ii spun sa-mi dea absorbante! Dar, cel mai bine ar fi sa iti cumperi din supermarket.uri pachete cu absorbante! Si vei fi scutita de rusine
Nu trebuie sa iti fie rusine. Te duci la magazin si ceri cateva absorbante. Toate fetele trec prin asta, inclusiv vanzatoarele de la magazin. Stai calma, nu va rade nimeni de tine pentru simplul fapt ca iti cumperi absorbante.
Uite.la inceput si mie imi era rusine.dar eu de obicei cand imi trebuie tampoane iau de la magazinul unde cunosc vanzatoarele cel mai bine.si daca mai sunt oameni prin jur vorbesc mai incet.nu trebuie sa fie rusine. Un sfat: ia mai multe cand esti pe stop ca sa nu fi nevoita sa te duci de mai multe ori sa iei.Si e bine ca mereu cand trebuie sa iti vina ciclul sa ai un tampon acolo rezerva ca daca iti vine pe ne asteptat sa nu trebuiasca sa te duci atunci sa iei. Bafta! Funda?
Simplu...
Saru`mana imi da`ti si mie va rog frumos niste absorbante(precizez de care) pentru ca tampoanele sunt altceva dar asta nu conteaza si gta!
Nu ar trebui sa-ti rusine...Nu ai de ce orice femeie are nevoie de asa ceva... si nu e o rusine!
:*
Pai in primul'rand nu cumva sa zici tampoane.mai de graba absorbante sau aripioare. daca e cineva in spatele tau vorbesti mai incet.pentru ca indiferent daca e femeie sau barbat e rusinos.iar daca la magazin vanzatorul e barbat.iti daai seama ca din moment ce e in magazin e obligat sa iti dea ce ii ceri si sa nu rada.suucces!:*Sper ca te-am ajutat!
Buna nu e o rusine toate femeile avem asta
ii spui :Buna imi dati si mie 1... (sau cate vrei tu )absorbante si ii specifici de care
Nu trebuie s iti fie rusineposy
Pai :
Buna ziua, as dori si eu un pachet de always(olueis) va rog frumos. si atat
Pai mai bine te duci la un supermarket si te autoservesti singura un pachet de tampoane.
Imi era si mi-e rusine cand eram mai mica.
Acum nu imi e chiar daca e si vanzator.Toate femeile cumpara.
Nu are de ce sa iti fie rusine.sunt niste lucruri normale si in plus da-ti seama ca vanzatorul e satul la cate vinde pe zi nu iti da doar tie.fa-ti tupeu o data sa spui direct ca vrei atatea tampoane si a doua oara ai sa o spui mai cu usurinta
Deci o concluzie sa tragi din tot ce s-a spus pana acum! Ori te duci la supermarket si iti iei tu cate abs vrei tu si cate cutii de abs vrei tu sau te duci la magazin si ceri sa iti dea X alwais sau na ce vrei tu!
Nu este important cum intrebi important este stii care tampoane sunt sanatoase si care te imbolnavesc?
Mai jos ai un articol despre tampoanele feminine si "ingredientele" periculoase din tampoane despre care NU se vorbeste.
Tampon feminin - TAMPOANELE FEMININE UZUALE SUNT PERICULOASE! Nu este surprinzator ca in intreaga lume multe femei sufera de CANCER CERVICAL, TUMORI UTERINE, SST si BOLI GRAVE, INFECTII FATALE. Informatii care ar trebui sa fie cunoscte de toate femeile!
http://www.sanatatesiviata.ro/......e-femeile-
Echipa SanatateSiViata.ro
Pai de ce iti e rusine? uite eu sunt din viseu si am o matusa ce lucra la magazin si de acolo cumpar tampoane dc sa imi fie rusine!
kisses_5778 întreabă: