Sexul, il faci din obligatie, sau din interes, pe bani sau alt beneficiu.
Dragoste, faci doar cu persoana iubita!
Sex poti sa faci si cand ai chef sa te simti bine si mergi cu un tip/o tipa oarecare... In felul in care ai spus-o tu sexul e ceva murdar. Si de fapt nu e!
In fond diferenta intre a face sex si a face dragoste e legata doar de partea de sentimente. Atat! In restul e fix tot aia!
Nu inteleg de ce s-or baga copii sa dea sfaturi despre sex, cand habar nu au cu ce se mananca!
Cand o sa cresti mare, o sa intelegi tu!
Cand o sa cresc mare o sa gandesc ca tine? Pfff... sper sa raman ''copil'' mereu...
Am incercat sa-i transmit acest raspuns acestei "doamne" Gretta. Exact, dragoste faci doar cu femeile iubite, cu sotia, amanta sau prietena. Mi-a dat ignor si nu am reusit sa-i explic poate ii transmiti tu daca intre timp nu te-a trecut si pe tine la ignor.
Ce sa ii transmit Corbule? Eu sunt micuta, nu stiu din astea. M-am bagat si eu in discutiile oamenilor mari fara sa stiu despre ce e vorba si doamna profesoara mi-a dat bulina neagra si m-a trimis la loc. Am sa mai dau sfaturi despre sex dupa ce voi acumula suficienta experienta. Experienta pe care desigur, stimata o detine
Lasa nu mai plange. Te rog eu. Sa nu-mi spui ca te-a pedepsit si pe tine cu ignor aceasta exigenta si atoatestiutoare "doamna"
Dragostea e buna, la sex mai trebuie sa te si pricepi. daca intrebi, e calr, incerca sa te indragostesti