| BeiiiBii a întrebat:

Hey fetelor. vreau sa stiu de ce mint baietii...in legatura cu sentimentele..am fost mintita si nu inteleg din ce cauza.straight face

9 răspunsuri:
| SantaAndrei a răspuns:

Nu inteleg d c zici ca "de ce mint baietii"...gandeste-te de ce mint fetele si sunt 90% aceleasi motivewinking

| ღDiissyღ a răspuns:

Sincer nu stiu sa iti dau un raspuns... dar poate te pot ajutawinking :*
Baietii au acel orgoliu al lor (zic)...si de multe ori am avut senzatia ca le place sa vada cum o fata ar face totul pentru ei, sa ii aiba iar ei doar sa le arate celorlalti ca pot face ce vor si acea fata indragostita lulea :X

| h3r a răspuns:

Ei mint... acum, e problema ta dacă te lași păcălită sau nu.

| Cristiann25 a răspuns:

Aici este treaba si de educatie crede-ma, de cum a fost invatat sa se poarte cu o fata/femeie.
Femeia trebuie respectata. Dupa cum stie toata lumea multi barbati inseala dar sunt doua feluri de barbati:cei care inseala si vin acasa apoi si se poarta urat cu sotia/iubita etc etc si cei care inseala dar iubita/sotia NU o sa isi dea seama niciodata pentru ca este si o sa fie cel mai iubitor barbat pentru ea.Te pup!

| Rooksee a răspuns:

Te-a mintit ca sa te apropie mai mult de el. Invata un lucru, conteaza faptele nu vorbele.

| beautifullie a răspuns:

La cei mai multi le sta in caracter. e valabil si pentru fete, nu doar pentru baieti

| AlissonPadalecki a răspuns:

Cel mai des mint deoarece nu vor de la tine decat sex ..si tu ca sa fii de acord trebuie mai intai sa te ia cu sentimentalisme sau pur si simplu asa le place lor... tu stii mai bine... Funda?

| Kinezuu a răspuns:

Sunt niste idioti niste persoane neserioase care nu stiu ce vor

| Dumitriţaa a răspuns:

Sunt niste nesimtiti... Te mint deoarece ei se simt bine cand vad o fata ca plange dp un baiat. Sti cu e vorba aceea : '' Nu plange după un baiat, iar cel care e langa tine nu te va face sa plangi ''. Nu fii trista viata merge inainte. love struck. Cred că ti'am fost de ajutor