| GiuliaBăăă a întrebat:

Heysad...fostulsad. m-a lasat pentru o curva. ce sa faccrying. ca eu il iubesccrying

11 răspunsuri:
| dan_2834 a răspuns:

Ce ai putea sa faci?! Sa incerci sa il uiti! Incearca sa iesi cu un alt baiat, poate vei reusi totusi sa nu te mai gandesti la el.Nu te merita! Te-a lasat pentru o curva...Da-l dracul de baiat, ca nu a stiut sa te aprecieze.Fii tare! Nu-i arata ca suferi dupa el.Si cu prima ocazie, razbuna-te pe el pentru ce ti-a facut!winkingsper sa reusesti

| DeeaBlondiii a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie asalaughing.eu am procedat asa:am batut-o pe curva aia si m-am bagat cu altu; asta acum un an si tipu a regretat si umbla dupa mine si acumlaughing.O sa il doara cand o sa te vada cu altu si o sa vina la tine ca un catel:*

| zSchizophrenic a răspuns:

GiuliahappyÎn primul` rand gandeşte`te că mai sunt ataţia băieţi pe lumea astabatting eyelashes. Ştiiu că îţi v-a fii greu dar uită`lhappy.Pur şii simplu dacă te-a lăsat pentru o fată înseamna că nu a ţinut la tine.Tratează`l cu indiferenţăstraight face.Şii dacă totuşi mai vrei să fii cu el se va întoarce din nou la tine.Pe moment încearcă să te împaci cu ideea că nu există pentru tine.Şii fă`l să suferewinking.

| mariaaaaa a răspuns:

Lasa`l si tu pe el! Arata`i ca nu ti pasa.Nu te consuma. Nu s-au sfarsit baietii la el!

Cu timpul o sa ti treaca entuziasmul :*

Nu fi trista, va exista altul... Succes! :*

| pissi_8742 a răspuns:

Nu prea cred ca ai ce face da oricum timpul rezolva tot vindeca ranile...si iel o sasi deie deama ca curvaa aia nu-i mai buna ca tine ci tu esti de 1000 de o mie de ori mai buna ca si ea si nu merita si daca vrei sa te razbuni nul mai baga in seama uital nu-i mai da atentie si cand va vrea sa va impacatu nu accepta pentruu ca te-a lasat pentru alta

| Deni7 a răspuns:

Arata-i ca nu-ti pasa,chiar daca tu simti altceva in interior.
S-ar putea sa indiferenta ta sa-l doara si sa se intoarca la tine.
Daca asa nu functioneaza,s-ar putea chiar ca tu sa-l uiti tratandu-l cu indiferenta.
Daca vrei sa-l uiti,sa lasi totul in urma si sa treci peste,incearca sa faci activitati care sa nu-l includa, sa iesi cu prietenele tale, sa cunosti oameni noi.
Sper ca te-am ajutat.
Imi pare rau pentru tine.Te inteleg perfect...stiu cum esad

| mjdhr a răspuns:

Daca e curva o sa isi dea seama de asta si se va intoarce singur la tine daca te iubeste.

| Aceeasieu a răspuns:

Draga Giulia. Ignora`l oh go on nu te merita. gandeste`te ca nu e capat de lume! baftaa

| Aceeasieu a răspuns:

Draga Giulia. Ignora`l oh go on

| Petre a răspuns:

Salut Giulia!

Lasă-l să curvească. Mai sunt băieţi "de treabă" pe lumea asta.

| Doina234 a răspuns:

Doamne te inteleg perfect Nu le pasa crede`ma, nu incerca sa mai cauti raspunsuri la intrebari retorice Nu mai astepta nimic de la el, sterge`i nr de tel, id`ul dp mess, scoate`l complet din viata ta. A fost o vreme cand si plansul meu de copil nu a fost luat in seama, desi era din toata inima. Astia sunt niste insensibili care isi vor primi rasplata. Iar aceste femei care se baga in relatiile altora niste nenorocite! Fa tot posibilul sa nu te mai gandesti la el, sa il indepartezi pur si simplu din trecutul tau, singura razbunare e sa fii tu fericita in final, nu merita sa ii demonstrezi nimic! Imi pare rau prin ce treci multa bafta vei depasi perioada asta urata, trebuie sa fii puternica!