NU, dar tu ai fi in locul celei grase cu forme de relief!
Isi satisfac nevoile unul altuia! Baiatul a fost sincer si ti-a cerut ce vrea! a fost direct km nesimtzit daaa asa te face sa iti dai seama ce fel de persoana este, la unele fete le place asta
Ce combinatiune mai este si asta? un baiat singur fara atatea combinatiuni nu gasesti?
Asa de mult iti plac lucrurile complicate. de ce nu-ti simplifici viata? exact ca in clasa antai cand zicea doamna 1+1=2?
Normal ca ar mai fii venit la el) Intrebare fara sens nu o spun in nume de rau. ma intelegi ce vreau sa zic(sper )
Cu alte cuvinte, NU.
Seara placuta
Ade ca am revenit scuze pentru postul de mai sus care era cam rece si direct,eram putin grabit .
Deci,dupa cum ai inceput sa ne povestesti se intelege ca iti placea de respectivul,poate tineai la el,nu stiu,dar pareai cam abatuta cand l-ai scris. Pei mei,ala e doar de distractie,adica na. ce vrei sa-i ceri? Oricum nu mergea, sigur se ducea si cu altele dupa spusele tale. Deci daca ce am spus e adevarat "ca il placeai" crede-ma ca te consumai degeaba.
Nu stiu de ce spui aceasta intamplare care sa petrecut tocmai in vara precedenta, dar nah... probabil te framanta ideea sau ai vrut sa impartasesti cu noi "Viata asta urata" pe care crede-ma pe cuvant stim si noi cum este.
NB si Craciun Fericit(ti-o zic de acum ca poate nu ne mai auzit pana la Craciun)
Deci fix in aceeasi situatie ca si tine am fost si eu! Eram indragostita de el, el avea prietena, dar nu recunostea acest lucru. M-a chemat la el acasa, unde probabil ca vroia sa facem sex, insa nu m-am dus, adica sa fac sex cu cineva cu care nu am o relatie? Doar asa ca are el chef de o perversiune? Nu mersi. Bine ca nu m-am dus, fiindca am aflat ca a facut asa si cu alte fete, unele s-au culcat cu el si nu si-a lasat iubita, a fost doar o minciuna, ca sa se distreze. Nu te increde asa usor in oricine, si ai procedat foasrte bine, poate nu si-ar fi lasat iubita pentru tine si ai fi regretat ca te-ai culcat cu el fara sa fie nimic intre voi, te-ai fi simtit aiurea. Lasa-l sa-si faca de cap cu prietenasa, nu sa se foloseasca de tine. Si da, probabil ca fata ar mai fi venit la el, la fel a fost si in situatia mea.
Ce sal intrebi? Mai citeste odata ce am scris
Cu siguranta. daca e asa cum zici tu, si mai ales ca stiu si eu un exemplu printre cunoscutii mei, cu siguranta! pup