| anonimaa a întrebat:

Hey fratilor!
multumesc pentru sfaturile pe care mi le'ati dat in legatura cu iubitu' meu. ne merge foarte bine si ne iubim mult.
acum intrebarea: baietilor voua va plac fetele care uneori vorbesc ceva mai urat? nu neaparat injuraturi adica uneori si injuraturi dar...cuvinte gen: ***, dracu.mrg.
eu sunt ceva mai bad pe cand el e tipu' cool si ascultator care nu injura.
sa renunt la acest vocabular? ca pan' a urma nu e decat o chestie de control.
mersi anticipat!

15 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Înainte de control este vorba de educația de acasă în cei 7 ani de zile, anturajul, etc.
Tu fiind fată trebuie să lași vocabularul colorat în preajma lui, respectă-l și corectează-l tu când vorbește nepotrivit și nu invers.
Dă-i delete la secțiunea "cuvinte urâte" din vocabularul creierului, hai că poți, știu eu.
Pa, pa.

| Flav a răspuns:

Tu esti ceva mai bad? Hai ca nu ma innebuni.
Nu, nu-mi plac! Feminitatea nu inseamna sa vorbesti urat, dar asta tine de educatie oricum sau de anturaj.

| Floreenofficial a răspuns:

Da, incearca sa te abtii pe cat de mult posibil. fetele care vorbesc urat sunt vazute cu ochi rai de ceilalti oameni.

| catthshshshs a răspuns:

Nu sunt baiat dar parerea mea este sa renunti la orice cuvant urat. Nu crezi ca prietenul tau ar vrea sa aiba alaturi de el o fata feminina si cu un limbaj acceptabil?

| Cjay a răspuns:

Daca iti vine sa injuri pe unu care chiar merita... aplicai cateva cuvinte!laughinghappy
Eu sunt o persoana foarte dura si ma enervez f repbig grin
Dar cei din jurul meu stiu cum sa vorbeasca sau alea.chiar daca ma injura sau ceva o fac in gluma respectivii ca altefelangry

| BlackHorse a răspuns:

Deloc, chiar ma deranjeaza cei care vorbesc asa. Eu nu vorbesc urat si nici prietena mea. Ce e drept, scapari avem mai toti, ideea e sa nu devina un tic verbal. Nu incurajez limbajul vulgar si sfatul meu este sa incerci sa te controlezi. Poate pe el nu il deranjeaza dar nici nu ii place, dar poate pe parintii lui i-ar deranja. Pot aparea diverse lucruri... Incearca sa evizi lucrurile care pot duce la probleme. Bafta

| YqLmX a răspuns:

Eu zic sa fii tu insati, dar totusi ai putea sa te schimbi doar daca el ti-ar spune asta, mie cel putin imi plac genul de fete:X

| kattya96 a răspuns:

Nu trebuie sa-i intrebi pe alti baieti daca le plac fetele care vorbesc mai urat, deoarece "ei nu sunt el" daca intelegi ce vreau sa spun, poate ca ar trebui sa-l intrebi pe el, chiar daca zice ca nu il deranjeaza tu sigur iti vei da seama daca minte sau nu happy. Daca nu il deranjeaza mai vorbeste dar eu te-as sfatui ca "Mai rarut e mai dragut" happy.

| UnZambetTeRog a răspuns:

Eu as zice sa renuntiwinking Daca el nu e asa s`ar putea sa-l deranjeze chiar daca nu arata acest lucru. Oricum la ce`ti foloseste acest vocabular?

| Helvete a răspuns:

Nu ma deranjeaza. E doar o forma de exprimare, atata tot. Fiecare e liber sa se exprime cum vrealaughing. Pe mine unul nu m-ar deranja. Eu zic sa ramai tu.

| Ady_4009 a răspuns:

Salut. e putin aiurea sa auzi o fata sa injure.sasi bage sau alte chestii. cel putin mie nu-mi place sa aud asa cevahappy sunt ca prietenu tauwinking eu zic sa te controlezi big grin.have fun

| Lol_1641 a răspuns:

Sincer si eu mai vb urat cand sunt nervos, dar atata timp cat respectiva nu si-a facut un obicei din asta nu ma deranjeaza! happy

| MrXXXdude a răspuns:

Mie chiar mi-ar placea sa am o prietena care sa fie ca tine big grin mar amuza foarte tare laughing
intreaba-l pe el nu pe noi...iti vom da pareri diferita si poate nu coincid cu ce crede el.
dar daca te-a acceptat pana acum iti spun sigur ca nu are nimic impotriva :*

| BughY a răspuns:

Hai ca le mai folosesti cate odata cand te enrvezi dar iti zic sa te lasi de ele ca nu ii sta bine la o fata sa injure

| icsulescu a răspuns:

Mie unul nu imi place fetele astea. Fetele trebuie sa fie feminine, gratioase, nu sa sparga seminte la scara blocului si sa injure/vorbeasca urat.