| Just kidding a întrebat:

Hey girls, ati fost vreodata in situati asta: sa iubiti pe cineva atat de tare, incat sa acceptati sa aveti o relatie ascunsa, sa va culcati cu el, chiar daca poate el, doar aia urmareste, in schimb, aveti o relatie fff stransa cu respectivul? thinking

Răspuns Câştigător
| Frogie a răspuns:

Nu, si nu as accepta niciodata asa ceva! Asta eu nu o pot numi relatie! Inainte sa fac pasul asta, ma asigur ca nu urmareste doar sex, ci ca vrea o relatie serioasa cu mine. Pentru ca am stiut cum sa ma comport si cum sa ma fac respectata, acum implinim aproape 1 an si jumatate, 1 an de cand locuim impreuna, si avem planuri de viitor impreuna. Mi-a dovedit ca este de incredere, ca ma iubeste, si sincer nu ar vedea viata fara mine.
Un sfat, nu te avanta in bratele primului venit, in care nici macar nu ai incredere ( dupa cum ai spus tu, nici macar nu stii ce urmareste ) pentru ca apoi o sa regreti! Bafta!

5 răspunsuri:
| Rukhsandra a răspuns:

Nu...eu una n-as accepta asa ceva -e bine sa ai principi nu trebuie sa lasi pe toata lumea sa-si bata joc de tine
ai grija de tine sa nu te faca sa suferi tipu' asta... e clar ca nu te iubeste si sa nu se sature de tine si sa-si caute alta tipa... daca te iubea facea relatia ta oficiala si se mandrea cu tine nu te ascundea si mi-e teama sa nu te foloseasca doar pentru sex
imi pare rau daca am fost dura dar te rog ai mare grija de tine
te pup kiss big grin

| divinuu a răspuns:

Normal ca nu.Si nici nu voi fi, am demnitatewinking

| melynda a răspuns:

Sincer...eu am trecut prin asa ceva. apoi l'am lasat dintr; o data pentru ca mi-am gasit pe cineva care chiar ma iubeste. acum. vede ca nu ma mai intereseaza absolut nimic despre el ma cauta ca nebunu

| Anonim. a răspuns:

Da! dar nu ma culcam cu el! el avea o relatie de 7-8 luni si pana la urma s-a despartit de respectiva si acum in iunie facem 2 ani:p

| pelvira a răspuns:

Mai fato, tu chiar n`ai pic d selfesteem? tu chiar te oferi asa pe tava? din punctul lui de vedere esti doar un bootycall