anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey guys!

Am 14 ani si am început sa ma apropii din ce in ce mai mult de o fata tot de vârsta mea. Poate suna cam penibil dar când o conduc acasă nu mai găsesc subiecte de discutie...îmi dai seama ca o deranjează un pic acest lucru dar am emoții prea mari...Alta problema e că nu stiu cum să o întreb daca vrea sa fie iubita mea...nu vreau ceva banal...mi se pare patetic sa te duci la o fata sa o întrebi "Ăăă... Vrei sa fii cu mine? "laughing...ea îmi tot bate apropouri ca ar vrea sa facem dragoste (sincer nu cred ca la ea ar fi prima datalaughing) dar am încă 3 probleme...1. Daca s-ar întâmpla asta nu stiu unde sa o facem in intimitate pentru că acasă la noi nu putem...2.Nu stiu cum sa fac rost de prezervative pentru ca stam la sat si lumea vorbește...3. Ceilalți băieți tot profita de ea adică ii dau cu palma la fund si din astea dar eu nu amfacut-o deoarece mi se pare un gest urât.
Sper ca nu v-am plictisit si rog seriozitate la răspunsuri.O zi buna happy

Răspuns Câştigător
| IDede a răspuns:

Daca bate apropouri ca ar vrea sa faca dragoste cu tine clar nu mai este virgina. Si daca alti baieti o lovesc peste fund si ea nu are nimic de spus si doar rade si pleaca mai departe poti sa iti dai seama ca aceea fata nu se respecta ea ca persoana. Iar ca tu ca baiat ti se pare un gest urat ei bine felicitari, esti un baiat cu bune maniere. Nu asa cuceresti o fata, lovind-o peste fund. Cel mai bine ar fi sa lasi fata in pace si sa cauti alta pentru ca ea nu ii de tine. Daca o sa ai o relatie cu ea uite cum vad eu ca se incheie : ai vrut sa mergi sa o vezi si ai prins-o cu altul. Fara suparare dar ai fii foarte prost daca ai avea o relatie cu ea.

4 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Vorbeste despre ea, o sa ii faca placere.
Nu o intrebi daca vrea sa fie iubita ta, strangi relatia cu ea si se va intampla de la sine. Cand e clar ca sunteti impreuna, ii spui fetei si ca te deranjeaza chestia cu palma peste fund. De ea depinde sa o resolve. Se intampla si pentru ca ea accepta.
Prezervativele le iei din alta localitate. Precis ai o bicicleta!
Nu stiu unde puteti sa o faceti. Tot acasa e cel mai bine, va trebuie conditii de igiena. Ai grija sa o faceti protejat!

| CastraveţiMuraţi a răspuns:

Ai 14 ani băiete, bat hormonii în tine.Las-o în pace că nu-i fată serioasă.

| LiveForNowSpeed a răspuns:

rolling on the floor Mersi de ajutor

| irinaaa1998 a răspuns:

Daca nu stii cum s-o intrebi, sarut-o si ve-ti fi oficial impreuna.Mai bine nu faci dragoste cu ea, sa nu creada ca vrei doar asta de la ea..mai asteapta putin, macar pana iti spune ea personal
Mult noroc ♥