| cassie200 a întrebat:

Hey guys happy am o problema... un tip dragut care ma tot vedea in autobuz parea interesat de mine, a zis ca vrea sa ne cunoastem mai bine, tot vorbeam pe mess...intr'o zi in statia de autobuz era cu o fata, si m-a vazut.cand a venit autobuzul in care am uract amandoi a sarutat-o pe tipa..si in autobuz vine la mine si ma intreaba ce fac..etc. zilele trecute m-a chemat in oras cu el si am mers. de atunci vorbim tot mai mult.dar n'am pomenit nimic de tipa respectiva..si mi-e teama ca incep sa tin la el.ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Anony a răspuns:

Nu mai merge cu acel autobuz!

3 răspunsuri:
| TotEuMa a răspuns:

Paiii... tie iti place de el. lui ii plc de tine ( sau cel putin asta iti da de inteles ) va combinati rolling on the floor) o sa il intrbi la un momentdat ce e cu fata aia. si in functie de ce rasp primesti ramai cu el sau va desp rolling on the floor) simplu ca bun'ziuasmug

| xcore a răspuns:

Iti place? Te combini cu el. Este foarte simplu. Ulterior il faci sa te placa mai mult si va renunta la cealalta. Asa functioneaza treburile, nimeni nu paraseste pasarea din mana pentru cea de pe gard pana nu o au si pe ce din urma in mana

| Chokotoff19 a răspuns:

In cazul asta nu-i un baiat serios mai bine pentru tine, ca sa nu suferi, sa o lasi mai moale.