Esti poate, tu, un pic mai matura in sentimente, el se joaca, incearca, cauta, cum de altfel este si firesc la aceasta varsta!
Băiatul a vrut să fie cu tine, tu l-ai refuzat! Acum din orgoliu l-ai dori iar al tău! La prietena lui nu te gândeş-ti? Lasă că o să apară şi Harap Alb al tău! Ai viaţa-n fată, până la maturitate o să ai o duzină! Să fii iubită maxim!
Nu din orgoliu . Imi placea mult de el si cand l-am refuzat, dar nu vroiam sa mai trec prin asta inca odata, pentru ca stiu cat am suferit dupa ce ne-am despartit .
Probabil ca asta e singura relatie care o poti avea cu el fara sa te certi,cand ati fost impreuna nu a durat prea mult,dar cand sunteti doar amici e mai relaxant,pastreaza relatia asa si daca va fi sa fie mai mult, lasa-l pe el sa decida, daca nu, multumeste-te cu ce ai, sau eventual poti sa iti faci si tu un alt prieten si sa vezi reactia
Tot ce zici pare sincer... Daca si el te place va realiza ca tu ar trebui sa fi langa el, deci mai astepta putin, nu te opri din vorbitul cu el, poate mai ai o sansa. Daca te intreaba din nou nu ezita sa spui DA Succes cu el
Daca are prietena inseamna ca nu te mai place.Eu cred ca ai facut bine cand l-ai refuzat.Tu nu stii de exemplu ce a facut el in acea pauza, daca i-a placut de vreuna care l-a refuzat.In acest caz s-a intors la tine, considerandu-te prea slaba ca sa-l poti refuza.Deci atunci cand ai spus nu, l-ai jignit, fiindca el nu se astepta la asta.Conuscandu-te de mult era sigur ca nu-l vei refuza.Eu cred ca te-a manipulat cand ati fost impreuna.El si-a dat seama ca il placi, deci te-a pastrat pentru orice eventualitate.Cand l-ai refuzat i-ai dat clar de inteles ca nu mai esti marioneta lui, ca poti lua singura decizile, ca devii independenta.Asa ca el te-a lasat, gasind pe alta.Ati ramas prieteni ori pentru ca el inca mai are o slabiciune pentru tine ori pentru ca inca mai vrea sa te foloseasca pe post de rezerva ori pentru ca te vede ca o prietena.Din descrierea ta eu sugetez a doua varianta.
Ti-am spus, tu ai facut bine ca l-ai refuzat.Trebuie sa treci peste asta. Fasesti o prietena pe umarul careia sa plangi, spune-i lui clar ca nu mai esti papusa lui si bucurate de viata.Adica ai pierdut un baiat pe care l-ai iubit, mare lucru!(stiu ca par nemiloasa sar asta e stilul meu de a rezolva probleme si daca-l incerci poate o sa-ti fie mai usor).
Mult noroc!
Paaaai o prostie din asta am facut si eu (S-o refuz), dar in fine in cazul tau incearca sa-l faci sa iasa cu tine si adui aminte de vremurile bune (cand erati amandoi) si bate apropouri pentru ai atrage atentia in sensul ca vrei sa fii iar cu el
Mai intai spune-mi daca e prima tha iubire. Daca da, e normal sa suferi dupa el.Incearca sa gasesti pe alt cineva cu care sa,, ii faci in ciuda'' cum s-ar zice.Probabil daca e o fire prietenoasa si iubitoare va suferi si isi va da seama ca undeva acolo mai simte ceva pentru tine. Sper ca ti-am fost de ajutor.
Da. chiar a fost prima ma iubire .