Eu am pus busuioc odata (mai mult la misto) sub perna sa vad daca visez cu cineva, dupa o discutie cu niste colege din camera de camin. Chiar am visat un tip pe care il stiam din vedere, dar la care nu m-am uitat niciodata cu atentie, eu fiind interesata de altcineva:d Ciudat a fost ca m-am visat intr-un coschiug impreuna cu un acel tip pe care il stiam doar din vedere.Eu am sarit peste partea urata a visului si am inceput sa ii dau atentie acelui om deoarece coincidenta sau el nu m-a cautat chiar a doua zi:d Apoi am ajuns si iubita acelui om, chiar ne-am casatorit, dar intre timp am si divortat. Deci pana la urma nu conteaza un vis, noi suntem cei care ne stabilim cursul vietii ...in mare parte.
Arcusor,nu ai inteles,eu vb de visul de anul asta, anul trecut l'am visat pe tipu najpa, iacc chiar ma speriasem
Da stii care e treaba nu ar trebui sa te iei dupa tot ce auzi.Astea sunt obiceiuri babesti + ca ar trebui sa tii cont si de valorile morale ale persoanelor.Caci pe degeaba te casatoresti cu unul cu bani cu care nu te poti intelege, iti toarna un copil si te bate mai des decat iti acorda vreo atentie.Alege un tip cu care te intelegi calumea si care nu prea tine cont de valorile materiale.Bafta
Domnule clovn, chestia asta cu daca visezi ceva nu se intampla, nu e adevarata. eu am visat odata subiectul la teza la romana .
Eu stiam ca daca visezi ceva nu se intampla sau ceva de genu. nu stiu care-i treaba cu busuiocu. am auzit da nu am incercat niciodata
CandyGirl. poate faci Romana cu vreun domn eu stiu ) poate visu a fost cu subinteles).
AndrewTate7789 întreabă: