Are prietena de cativa ani.nu ti se pare ca esti putin cam egoista(nu o zic cu rautate) dar punete in locul fetei aleia.tie tiar place sa vine una sa se bage in relatia ta.eu zic ca e mai bine sa il lasi pe baiat in pace ca daca el se va despartii de prietena lui chiar daca nu o face din cauza ta fata aia nu va crede asta si pe tine te va vorbi de rau.e mai bine sa il lasi si vezi daca el contnua sa incerce sa te faca sa continuati sa vorbiti asa ii spui ca il placi dar nu vrei sa intervii in relatia lui si gata
Stii zicala aia? Orice om se satura de aceeasi mancare mereu. Din punctul meu de vedere esti o prada pentru el, ca se vede ca isi iubeste prietena dar probabil e plictisit. Parerea mea e sa il lasi in pace, ca am patit si eu, si ghici cine a castigat batalia? Prietena bineinteles, si el a incercat orice sa o readuca.
Nu e bine gandeste-te ca o relatie de cativa ani nu-i ca o relatie de 2 zile, nu e bine sa te bagi eu te-as sfatui sa te retragi si dupa ce se despart sa te bagi ...si sincer esti unpic egosita daca te bagi peste ei.
Sa-l intrebi? In plus cred ca e inutil daca el se comporta astfel el poate sa-ti fie un bun prieteten doar ca tu il placi atat de tare ca crezi ca el te place la fel prievete mai realist si fii mai prudenta ca daca-l pui sa aleaga intre tine si fata pe care o place nu cred ca raspunsul te satisface.
Si eu am trecut printr-o situatie foarte asemanatoare acum 2 ani..am si stat cu el si am tinut enorm de mult(prima mea iubire) si el tinea la mine dar bineintels ca prietena lui ii putea oferi mai multe decat mine si intr-un final am renuntat.Te sfatuiesc sa vorbesti cu el si sa-l intrebi ce simte pentru tine si daca ar vrea sa aiba o relatie daca nu lasa-l in pace si gaseste pe altul care sa te faca sa-l uiti
In situatia asta am fost si eu. exact la fel
Sunt cu o fata de aproape 4 ani si intre timp am mai cunoscut o fata si ce e drept imi placea de ea... chiar mai mult decat de cea cu care eram deja. si ei ii placea de mine si vorbeam in fiecare zi timp de vreo 3 luni pana mia spui ca stie cam am iubita si ca nu vrea sa se bage intre noi dar ea ma place mult si m-a pus sa aleg...
nu stiam ce sa fac si. m-am pus in locul fiecareia si am ales cu capul sa zic asa nu cu inima pentru ca mie imi placea mai mult de noua fata decat de cea cu care eram deja si am ales-o pe cea cu care eram.
Ma cam intristat decizia m-am simtit prost. si acum ma mai simt pentru ca mie imi placea mult de fata aia.
Dar asta e decizia care am luat-o si nu mai pot face nimic acum.
Un lucru e cert cel putin o persoana va iesi cu inima franta din povestea asta
Buna! Nu va renunta la prietena lui pentru tine, au cev istorie impreuna si e clar ca o iubeste, altfel s-ar fi despartit de ea, vorbeste pe ascuns cu tine ca sa nu se certe cu iubita in caz de afla, deci..nu vrea sa-si strice relatia. si deodata ce i-ai dat de inteles ca il placi si nu face lucru,iar e evident ca o iubeste. zici ca nu isi mai ia ochii de la tine? poate ca il atragi,poate ca te-ar ''tavalii'' si el putin. consider ca un baiat cu o relatie stabila isi doreste doar un singur lucru de la celelalte fete la cere se da,si anume Sex. mai bine fa-ti un alt iubit care te va ajuta sa uiti de acest baiat cu iubita si rezuma-te doar la o amicitie cu el. e mai bine pentru tine,daca te avanta intr-o aventura cu el, mai tarziu vei avea de suferit. iar daca va afla iubita lui, nu va ramane cu tine, va face si imposibilul sa o impace. poate ca intre ei a intervenit rutine si iti doreste ceva nou, dar e de moment acel ceva ''nou''. Bafta!
sincer vrea sa profiute de tine.el avind o relatie de timp indelungat. chiar de nu mai este iubire intre ei, ei sunt obisnuiti unul cu celalalt si nu are cum sa se desparta
Nu te baga in relatia lor, lasa ideea asta. Nimeni nu-ti interzice sa comunici cu el, dar nu e bine sa desparti un cuplu. Nu trebuie sa visezi la nimic mai mult, inceteaza cu chestia asta.
Intreaba-l e el ce e de facut, aici e problema lui nu a ta, el trebuie sa iaba grija cum face cu prietena lui, tu nu ai angajamente fata de nimeni, nimic nu te poate impiedica sa vorbesti cu el. El trebuie sa decida daca puteti sa continuati sa vorbiti ca acum sau trebuie sa o lasati mai moale din cauza prietenei lui
Spune-i ca il placi si vrei ceva mai mult decat niste simple convorbiri. Poate decide sa renunte la prietena lui, dar asta se va intampla doar daca te iubeste cu adevarat! Multa bafta!