Noi baietii nu semanam deloc unii cu ceilalti.Sunt oameni si oameni, unii nu suporta sa fie stresati cu mesaje, altii doresc asta, unii nu suporta sa primeasca sfaturi, altii da. depinde acum de fiecare.Trebuie sa il analizezi pe el, sa vezi ce relatii a avut in trecut, sa vezi cum se comporta in clasa, sa vezi cum reactioneaza atunci cand ai o problema, sa vezi cum reactioneaza atunci cand vrei sa il ajuti. Uite eu cand aveam 16 ani, nu suportam sa mi se dea sfaturi, abia dupa 18 ani am acceptat asta.
Hey... noi baieti avem genuri de comportament diferite, alte vise, alte realizari si fiecare stie sa se comporte cu o fata prin mijloacele lui, adica unii prefera altele, altii prefera altele si noi baieti, tu poti sa te apropii de el vorbind cat mai des cu el si cat mai mult, apoi el va avea ceva inceredere in tine incat sa iti zica problemele lui, sa va consultati, sa va ajutati... iar poate mai tarziu sa deveniti un cuplu de invidiat care aveti incredere unul in celalalt. fundita daca te-am ajutat
Vorbeste cu el, fata in fata, fara intermediari. Vorbeste despre lucruri banale mai intai, daca esti prea timida sa vorbesti despre lucruri mai personale.
linarkfts întreabă: