| EllenutzZ a întrebat:

Hey,Hey TPU!
Am o mare problema........si foarte suparatoare chiar nu mai stiu ce sa ma mai fack.
Prietenul meu joaca fotbal la scoala si face si antrenamente l-am urnarit o data pentru ca imi parea cam speriat cand vb cu el si l-am vazut cu doua pustoaice blonde...inca nu i-am zis dar vreau sa il fac sa simta exact ceea ce am simtit eu.Totusi,m-am interesat de aceste fete si am aflat ca sunt gemene cu 4 ani mai mici decat el si cu note mai proaste decat mine.Atunci m-am intrebat,, de ce oare sta cu ele". Raspunsul l-am gasit:o prietena mi-a spus ca sunt fetele atrenorului iar eu cand a venit la mine i-am zis sa imi faca cunostiinta cu atrenorulor sau si ficele sale bineinteles ca nu a vrut asa ca am purta la McDonald's o discutie cu ele se pare ca el nu stiau asta dar acum ce pot face nici sa plang nu pot sta nu stiu.inima imi sopteste sa il iert...voi ce credeti ajutati-ma va rog!?

Răspuns Câştigător
| Raiiiisa a răspuns:

Nu crezi ca te stresezi prea tare fara rost? Daca il prindei cu una sarutandu-se sau ceva mia grav, ce faceai?
Esti prea posesesiva si unui baiat nu ii place asta, tu esti prietena lui dar pe langa tine are dreptul la amici si amice.Nu vad cu ce a gresit ca sa il ierti. Obisnuieste-te ca nu esti singura fata cu care poate purta o conversatie si daca vei continua sa fii asa de geloasa si posesiva s-ar putea sa ramai fara el.

| VelvetLight a răspuns (pentru Raiiiisa):

Total de acord cu tine happy

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Stai cu el deschis de vorbă, sunt alte probleme mult mai serioase într-un cuplu care trebuiesc rezolvate.
Pa, pa.

| William a răspuns:

Daca nu il ierti o sa regreti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Trebuie discutată problema deschis cu el!
Te pup!

| EllenutzZ explică:

Imi pare rau de greseli

| EllenutzZ explică:

Multumesc pentru toti o sa vad ce am sa fac dar ai dreptate Ciara!