| anjellique a întrebat:

Hey Hey TPU! :*
Am o problema mai neortodoxa… Eu am avut parte de dragoste cu năbădai cand mi-am facut o prietena dintr-o trupa punk mai nebuna asa si ea avea un gagiu al carui prieten mai lățos ma placea. Deci cum sa va zic, mie imi placea mult de tipu asta dar nu era la locul lui si mai umbla de colo colo daca stii cum zic si mai eram si fortata sa ignor anumite mirosuri ca tineam la el si incepuse sa ma bata. In fine si prietena asta a mea din trupa avea un prieten pe nume Nicu care si asta ma placea mult si m-am culcat cu el dar n am ales sa raman cu el ca era cam plictisitor voiam doar sa trec peste lățos. Mi-a intarziat ciclu si am facut un test si mi-a aparut pozitiv dar nu stiu care dintre ei este tatal si nu am curaj sa ii anunt. ce pot face? Dau Funda

18 răspunsuri:
| adam7 a răspuns:

Spune-i ăluia de te-a bătut ca e tac-su sau așteaptă până se face copilul mai mare și vezi cu care seamănă laughing

| darrio2007 a răspuns:

Te-ai vopsit blondă?

| MeisterSchnitzel a răspuns:

Nu cred că e niciunul potrivit să fie tată și cel mai probabil te vor forța amândoi să-ți omori copilul.
Cel mai bun sfat ar fi să rupi complet legătura ca amândoi, dacă n-ai rupt-o deja, și să încerci să-ți crești copilul singură.

| Emilian65 a răspuns:

Dacă tu nu știi cu cine ai rămas gravida, noi de unde sa stim. Ca să afli care este tatăl copilului tău, da cu banul. Numește fiecare față a banului cu numele fiecărui băiat cu care te-ai culcat, care fata este deasupra, acela este tatăl copilului.

| Crackman a răspuns:

Ramai mama singura

| Violleta2022 a răspuns:

Le spui la amandoi ca esti gravida si vezi care din ei este incantat sa fie tata.

| anjellique explică (pentru Violleta2022):

Pai niciunul… Niciunul dintre ei nu are job si sunt in trupe rock

| Violleta2022 a răspuns (pentru anjellique):

Si cand te-ai culcat cu ei nu stiai ca nu au joburi si nu te pot sustine financiar daca ramai gravida?

Pai faceau bani din concerte dar nu prea au mai avut succes si o perioada l-am intretinut eu pe primul

| Violleta2022 a răspuns (pentru anjellique):

Nasol, mai ales daca sunt rockeri atat de slabi, incat nici bani sa se intretina pe ei nu au...
De ce nu-si iau niste joburi serioase si rockul sa-l faca in weekend, cand au liber?

Nu-i conving eu doamna ce sa faca… Daca m-a mancat undeva si mi-au placut barbatii nebuni

| Fuzza a răspuns (pentru Violleta2022):

Tanti Violleta cand vă faceți onlyfans?

| Mindfulness a răspuns:

Nasol om mai ești și tuhee hee

| anjellique explică (pentru darrio2007):

Inca nu...

| Violleta2022 a răspuns (pentru Fuzza):

Cand isi face si maica-ta!

| VoidEternal a răspuns:

Trolls be trolling.

| darrio2007 a răspuns (pentru anjellique):

Păcat!

| DragosDeLaDabuleni a răspuns:

Buna sefo! 100 la suta esti pregnant! unul o sa semene cu unul din ei si celalalt cu celalalt!