| ღஜღpikapikaღஜღ a întrebat:

Hey, hey!
Voi credeti ca relatiile la distanta functioneaza?!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai sa fim seriosi si sa gandim ca oricat de mult respect avem pentru persoana iubita, caldura nu o mai simtim.mai ales daca e pe timp indelungat si cele doua persoane se intalnesc doar de craciun, nu mai fac ei casa buna. Am citit comentariile si multi spun ca daca e respect, va merge.dac e iubire iar va merge. Mai intai avem ochi sa vedem si ce vedem...Nu cred ca va functiona cu o iubire rece,mai ales cand corpul uman mai doreste si atingere, imbratisari, sfaturi, ajutor din partea celui iubit cand dam de greu.Din ce am vazut, din cauza distantei chiar si copii nu au fost un motiv bun sa ramana impreuna. Ochii care nu se vad...se uita.E o vorba spusa care circula de mult timp si e un adevar.

21 răspunsuri:
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Trebuie sa mearga daca cele 2 persoane se iubesc.
Poate fi buna si pentru cei care se cearta mai des, mai bine mai putin timp petrecut impreuna si fara cearta, decat scandal zi de zi

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Cum sa nu, in orice relatila la distanta 4 persoane traiesc fericite

| RAY a răspuns:

Si eu am avut o relatie la distanta m-am convins ca e pierdere de timp aiurea,serios gandeste-te ca el/ea te poate minti cum vrea de fapt nu sti nimic culmea nici cum arata exista photoshop, in ziua de azi abia mai crezi in cei apropiati dar cei la distanta, cauta frate in orasul tau ca sunt fete ce naiba stai in varf de munte? crede-ma ca pe net e doar minciuna,vrajeala,teatru,persoane distruse mental,fizic urat etc
in plus e aiurea cand eu vreau sa o ating,sa o sarut ce fac,sarut monitorul,telefonul,eu macar eram imatur, dar matur find nu cred in asa ceva, un studui din asta a rezultat ca aproape toate relatiile se termina prost pentru ca ele sunt doar minciuna si atat, sfatul meu cauta din orasul tau, nici la 100, 10, 5, 0 km de orasul tau,din zona ta e cel mai bine,ai grija ca poti sa suferi,suferi pentru ce frate pentru iluzi? amagiri? cat de prost sa fi sa crezi in relati, ce naiba e aia relatie la distanta unde nu-i de fapt nimic real, pai si eu am relati la distanta cu una de pe marte e acelasi lucru gandeste-te una e sa cunosti omul fata in fata alta e pe net aici cu toti suntem perfecti, pentru ca asa vrem sa parem, multa bafta in viata, sanatate

| OnuOnulică a răspuns:

Depinde si de situatie...dar in cele mai multe cazuri nu.

| Emilian65 a răspuns:

Unele da, unele nu.

| LoveSleep a răspuns:

Nu, n-o să funcționeze niciodată indiferent de partener, de implicare sau de iubire.

| Dariusuu a răspuns:

Funcţionează dacă iubirea nu se stinge.Dar cu câţ eşti mai departe cu atât dorul e mai mare.
Adică e ok să ai o relaţie la distanţă pentru că alţii au o relaţie în aceeaşi oraş şi tot sunt distanţi şi separaţi.

Dacă vrei să întreţii o relaţie trebuie să vină ambii cu noi idei şi îmbunătăţiri într-o relaţie şi aşa va dispărea starea de monotonie.

| grab a răspuns:

Functioneaza daca in spatele lor este o dorinta imensa ca unul din ei sa vina langa celalalt cat mai curand. altfel se stinge de la sine in 90% din cazuri sau veti intalni pe altcineva aproape care va poate oferi chiar mai mult decat cel distant. succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu-ti faci relatii la distanta niciodata fiindca doar o sa suferi, tu sau ea/el o sa se indragosteasca la un moment dat si o sa te uite fiindca are pe alt cineva, apare neincredere ca parteneru' nu te iubeste, apare si gelozia apar si mai multe chestii..Concluzia: Daca vrei sa suferi fa-ti relatii la distanta daca nu gaseste-ti pe cineva de acolo de la tine sa nu-ti faci iubit/iubita nici macar la 10 km distanta sa fie de acolo de langa tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu... Niciodată nu se mentin.

Răspuns utilizator avertizat
| Silvia93 a răspuns:

Depinde de varsta, distanta si tot felul.
Eu am avut una de 1 an si 6 luni si a mers..greu dar a mers. nu prea puteam face lucruri impreuna pentru ca nu ne permitea distanta dar existau chestii sa facem impreuna
film pe skype
jocuri impreuna
vb la telefon
dormit la telefon si tot asa
logic ca nu se compara cu realitatea dar pana va veti vedea atunci stati asa
cauta si pe net
LDR

Răspuns utilizator avertizat
| magnificul a răspuns:

Sigur eu sunt cu sotia mea cunoscuta pe net 12 ani

| Mirunikuuu a răspuns:

In aceasta lume, niciodata nu stii. Acum exista facebook, twitter, skype si de toate. Si asa se poate comunica.
Dar totusi, intotdeauna va conta si distanta. Adica, nu stiu de ce, dar cred ca te referi la cineva foarte departe. Cum spuneam sa ai o relatie la distanta consta in incredere si iubire. Dar depinde si de partener. Un baiat poate fi foarte gelos, chiar daca nu-ti arata asta la inceput si asa pot aparea o multime de certuri aiurea.
Sau, poate firea baiatul e una. Afemeiata, cred ca ar fi cuvantul potrivit.
Parerea mea, relatiile la distanta pot functiona si, de asemanea nu pot functiona.
Daca vrei sa functioneze, mai bine du-te tu asa frumusel la el si ai sa vezi ce bine te va primi laughing)

| eXTREMS a răspuns:

Functioneaza daca nu este neincredere.

| Sunshine23 a răspuns:

Depinde si cat timp stau acele persoane despartite laughing.

| coco1molly a răspuns:

Am avut o relatie la distanta de 15 km si nu era prea marfa. Depinde de fiecare partener ce comportament are (referitor sa nu insele sau sa fie gelos si sa inceapa certuri aiurea)

| Irina36 a răspuns:

Da functioneaza chiar foarte bine, daca acele persoane se iubesc, se respecta si mai ales au mare incredere una in cealalta. Dar bine distanta ca distanta, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te intalnesti cu acea persoana odata la un an.

| CatalinaAdela a răspuns:

Nu

| TransformersPrime a răspuns:

Da

Întrebări similare