| Amadela1234 a întrebat:

Hey i-mi poate spune cineva de ce zice lumea ca relatile de la distanta nu functionaza? la mine a mers okey si acum suntem impreuna dar totusi am niste prietene care sunt cu baieti din alt oras si totusi se iubesc si se respecta reciproc.

12 răspunsuri:
| VictorVictoras a răspuns:

Functioneaza doar in cazul in care persoanele implicate i-si doresc suficient de mult, dar depinde si intervalul intalnirilor
pentru ca daca persoanele respective se intalnesc de 3-4 ori pe an este mai greu si functioneaza foarte putine astfel de relati dar in general functioneaza doar la persoanele care i-si doresc asta si sunt capabile pentru un asemene lucru nu cred ca ar functiona la o persoana care este invatata sa iasa in cluburi si este de fel mai libertina sper ca ai inteles idea principala iar lumea cand spune ca nu functioneaza inseamna ca nu este suficient dezvoltata mental

| michelia a răspuns:

Nu stiu de ce iti pui aceasta problema daca tu ai deja alte convingeri verificate, probate.
Daca relatia functioneaza, esti deja implicata si multumita, nu are sens sa-ti pui intrebari.
La tine acum e ca in povestea aia cu drobul de sare...happy

greece12
| greece12 a răspuns:

Esti un caz fericit.
O relatie la distanta implica incredere completa, fidelitate, comunicare totala si o enorma suferinta.Pe langa dragostea nestramutata,muta si neputincioasa.
Iar cei mai multi nu rezista in fata acestor cerinte!
E greu sa traiesti in fata unui monitor cand,de fapt,tot ce-ti doresti e o imbratisare calda si lumina dragostei din ochii celuilalt.
Iar ispite sunt peste tot,in afara monitorului,imbratisarea o poti gasi intamplator si dragostea o cautam peste tot,pentru ca asa e firea umana.
Ma bucur ca ai reusit sa fii fericita si ca relatia ta la distanta a avut noroc,dar cei mai multi abandoneaza pe parcurs,obositi de banuieli,de lipsa de incredere si atrasi irezistibil de ispitele live din preajma!
Ajunge sa-ti aduci aminte de nelinistile si indoielile pe care le aveai chiar tu, inainte sa fii impreuna cu iubitul tau... daca s-ar fi confirmat vreuna, acum nu ati mai fi fost impreuna.
Relatiile la distanta, aduc prea multa durere si suferinta, iar nesiguranta este factorul principal care le distruge.
Ma bucur ca tu faci exceptie!happy

| xVouge a răspuns:

Era o faza. Relatiile la distanta sunt frumoase, toti cei 4 sunt fericiti!

| Stelist28 a răspuns:

Si la mine functiioneaza aceeiasi idee! :*

| Azµre a răspuns:

Nu merge la vârste fragede 13-14-15-17 ani de la 18 ani în sus se poate să meargă, este altă mentalitate, alte posibilități.

| mona a răspuns:

Pot sa reziste un timp[chiar si 5 ani cum a fost in cazul meu]dar oricum nu sunt de viitor

| Kukiux a răspuns:

Eu am fost plecata 2 ani in strainatate, iar prietenul meu a ramas aici si tot impreuna suntem desi veneam doar de craciun si vara 2 saptamani... daca exista incredere si iubire intre voi nu are de ce sa nu functioneze

| December a răspuns:

Tu esti un caz fericit! O exceptie. O relatie la distnta implica foarte multa incredere reciproca si o implicare puternica din partea amandorura. Asa ceva gasesti mai rar in ziua de azi. Plus ca e foarte greu sa nu te poti vedea decat o data pe luna sa zicem. Nu oricine se implica in asa ceva.

| Amadela1234 explică:

Mersi frumos happy da chiar ca la mine a functionat
am mai mintionat intru raspuns ca sunt logodita cu el :**

| Amadela1234 explică (pentru Kukiux):

Ma bucur foarte mult pentru voi sa continuati asa
daca exista iubire si incredere atunci.
oricum ma bucur pentru voi kiss

| Amadela1234 explică (pentru December):

Da e foarte greu dar am reusit noi cumva
dar acum e totul bine vreau ca pretenele mele
sa fie fericite chiar daca avu relati la distanta