Da sunt efecte negative in urma anticonceptionalelor.asa se intampla,pe unele fete le dor sanii, altele se ingrasa, altele nu au nimic. poti merge la medic sa ii spui sa iti prescrie altele putin mai slabe si zici si motivul
Ar trebui sa te duci la ginecologul care ti le-a prescris. Probabil nu-ti va schimba imediat preparatul, dar daca durerile persista si luna viitoare, va trebui sa luati in calcul schimbarea lor, fiindca agreseaza glanda mamara.
Pai,nu stiai ca aceste "produse" hormonale creaza diverse probleme? Nu s-a creeat inca aniconceptionalul perfect si natural...Toate produsele pe care le cumperi dintr-o farmacie au indicatii si contraindicatii.Si mai depinde si de varsta pe care o ai.
Salut,aceasta nu e din cauza acestor anticonceptionale,,aceste simptone apar la mai multe fete inaintea ciclului de exemplu eu le am de citiva ani,,dar nu foflosesc nimic,,acestea apar din cauza ceva esti racita acolo,,dar asa e organizmul la fiecare,,,dar de obicei pe mai multe fete au aceste simptome,,dar nu din cauza aceasta.Dar nu ar strica sa faci si un control sa te asiguri,, dar vei vedea nu-i nimic grav.tot e bine,, stai linistita. sper sa te fii ajutat
Ai fost la un control inainte sa incepi sa ei anticonceptionale? astea nu se eau dupa ureche, e destul de periculos, iar anticonceptionalele se eau timp de 21 de zile la ora fixa si dupa ce termini tableta faci pauza de o saptamana de zile(nu cum spune danut ) ai si modul de administrare a contraceptivelor pe prospectul din cutiutza, iar in legatura cu durerile de sani nu stiu ce sa spun, te sfatui sa mergi la un ginecolog, e cel mai indicat pentru a afla cele mai sigure raspunsuri ...fiecare corp are reactia lui, nimeni in afara de doctorul tau nu iti poate da un raspuns mai sigur. x.o.x ai grija de tine
Te-ai dus la un doctor? poate ai o infectie sau poate e din cauza anticonceptionalelor luate in excess ma refer ca anticonceptionalele nu se iau timp de o luna in fiecare zi...ci doar la ocazie cand doresti sa faci "..." cu prietenul tau intelegi tu ideea nu vreau sa continui
Elyna,eu spun sa consulti un medic, aste nu se iau nici dupa ureche nici ca pe bomboane.desi par inofensive pot crea multe probleme, acestea sunt mentionate in prospect.citestel cu atenti si ai sa vezi ca si surerea sanilor este o reactie adversa asa ca du-te la un medic.