| MyNameIsAndreea123 a întrebat:

Hey! Ieri am facut sex anal, iar mama ma duce maine la ginecolog. Am 15 ani, apropo. Ginecologul poate observa ca am facut sex? Daca da, pot sa scund cumva ca am facut?

16 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Da poate vedea daca mai esti virgina sau nu. nu ai cum sa ascunzi,

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Nu am citit atent intrebarea, daca ai facut anal, nu iti fa griji, atata timp ca nu ai facut vaginal nu are cum sa observe

| corbulalbrosu a răspuns:

Daca nu ti-au aparut fisuri anale, NU SE POATE observa ca anusul tau a fost a fost penetrat. Daca la penetrare s-a folosit lubrefiant nu ramane absolut nicio urma prin care sa poata fi dovedit sexul anal. Poti merge fara micio teama.

| Emilian65 a răspuns:

Ginecologul te controleaza la pasarica, nu la fund. Deci nu are cum sa-si dea seama ca ai facut sex cu iubitul tau.

| Doub a răspuns:

Off. Ce trist! O sa te bata mamica?sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai fi avut peste 20 de ani, mai băgai scuze, plus ca erai si majoră.
Dar la 15 ani, când corpul nu e dezvoltat nici 70%, se observa aproape si cu "ochiul liber"

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| gamerulyonutz a răspuns:

Ai dat de dracu...

| borntotwerk a răspuns:

Doamne puta..nu ai copilarie

| Trixy65 a răspuns:

Logic ca oberva happy! MAI BINE NU FACEAI!

| florynsoare a răspuns:

Daca ai facut decat anal nu are cum sa se observe... daca ai facut si normal noapte buna laughing)

| Albres20 a răspuns:

Stai fara griji nu are cum sa vada.

| Faleza a răspuns:

Pai daca ai facut sex anal nu are nicio treaba. Esti virgina in continuare. Daca ai afcut si sex vaginal abia atunci poti sa iti faci griji.

| E1Onyx1E a răspuns:

1.Normal.
2.Nu poti ascunde nimic, doar daca dai timpu' inapoi, ceea ce este imposibil. =]]

| geokriss99 a răspuns:

Ce fel ajung unele fete...si se mai mira lumea dc suntem o generație ratata...o sa-ti cam iei bătaie maine de la maicatalaughing)succeshee hee)zii sa nu dea tare laughing)