| LemurPufos a întrebat:

Hey! Ieri iubita mea m-a prins in timp ce ma masturbam. In loc sa comenteze, a terminat asta pentru mine... E ciudat! De ce a reactionat asa?

10 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

A procedat cat se poate de firesc. O fata desteapta intelege nevoile sexuale ale baietilor mai ales daca in relatia dintre ei inca nu s-a inceput activitatea sexuala reala. Bravo ei, poti fi multumit ca ai o iubita de nota 10.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Așa ar fi făcut orice fata, zic eu thinking

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Te inseli amarnic de jalnic!

De ce crezi acest lucru?

Pentru ca e adevarat.Cum sa faca orice fata asa ceva? Unele fete se simt ''tradate'' si ''inselate''cand partenerul lor fac asa ceva.Isi spun ca ea nu e de ajuns, si prefera mai mult sa se satisfaca singur decat ma prefera pe mine, sau nu ma mai doreste.Sunt atatea cazuri de despartire din cauza asta, dar patetic daca mi-ai cere mie parerea.

Da, acest lucru e adevărat.
Ai dreptate.
Oricum, părerea mea e ca unele fete chiar ar face acest lucru thinking

Sincer, mi se pare o prostie sa te simți înșelata pe nimeni, sa zic așa laughing)
Bine ca, acum fiecare cu mentalitatea lui.

Ce preferi:sa fii inselata cu o persoana sau cu o...mana? laughing

De preferat cu o mana laughing)

Macar stiu ca, daca nu ii pot da eu intr-o zi, ma înșela cu mana si nu cu alta!

Adică nu vad rostul de a te supăra, enerva ca te "înșeala" cu mana. E ceva normal! laughing

| Neuronul a răspuns:

Ar trebui să-ţi apreciezi iubita!
Nu orice fată ar face la fel.
Poate altă fată ar începe să radă de tine, sau să simtă că nu o mai placi şi preferi să te satisfaci singur.
Cred că ai o prietenă destul de isteaţă. Părerea mea thinking

| Clausd10 a răspuns:

Pentru ca intr-o relatie in care exista iubire, respect si incredere reciproca, cei doi se vor completa. Si mai e o chestie. Multor femei le place sa vada ca partenerul lor se masturbeaza, le excita, desi nu vor recunoaste multe dintre ele. Khalmidutz, parerea ta este eronata. Daca partenera ta reactioneaza asa... este o egoista. Sau tu.