| Ramona59 a întrebat:

HeysadIeri prietenul meu s`a despartit de mine.Inainte sa stea cu mine i`a placut de o fata timp de 2 ani, dar, cat timp a stat cu mine el mi-a spus ca a uitat`o, de 2 luni nu se mai gandea la ea.Am stat impreuna 3 saptamana. Ea il tot foloseste, nu-l iubeste, numa isi bate joc de el si nu`i prima data.Cu o zi inainte sa ne despatim ea i`a spus ca i dor de el si ca are ne voie de el, vrajeli.Si cand el o vazut, parca i so aprins beculetul, si cica mai tine la ea cat de cat.ne-am despartit si dupa aia el o vb cu el, numa ca atunci cand eu spus ca vrea sa stea cu el ea s`a razgandit(deci l-a folosit inca o data). El spune ca nu mai stie ce simte si ca ne iubeste pe amandoua. Dar lucru asta nu se poatelaughing. Eu cred ca ceea ce simte pentru ea ii obsesie.straight faceEu chiar tin la el si nu stiu ce sa fac.straight facePe cine credeti ca iubeste?straight face

6 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Nu se poate sa iubesti doua fete in acelasi timp? Oh, gresesti! Ba da, se poate. Ar trebui sa fie mai hotarat. Tu ce vrei? Sa-l astepti pana sa hotaraste? Pune-l sa se hotarasca mai repede, pentru ca pana la urma ai doar o viata, nu o sa stai toata viata sa-l astepti pe el sa se hotarasca. happy

| Ririru a răspuns:

Buna Ramona.

Parerea mea este ca el nu stie ce simte. Asa ca ignora`l. Tea facut sa suferi.
Daca tine la tine, te va cauta de N ` ori pana`i raspunzi. happy

| Nextone a răspuns:

Da cred ca ii place cam mult de acea fata adica se poate spune ca este cam obsedat de ea. Ii poti spune acest lucru spune-ice simti ca tu chiar tii la el si ea numai isi bate joc incearca sa ii deschizi ochii. Daca nici asa nu merge nu te mai baga poate o sa isi dea seama si se va intaorce la tine si atunci ii mai poti da o sansa dar doar atat, nu merita sa suferi pentru nehotararea lui. Daca te iubea cu adevarat o uita pe ea si nu se mai lasa influentat.Cred ca de ea este obsedat iar la tine tine cat de cat sau esti doar un refugiu nu stiu ce sa cred. Timpul o sa decida.BAFTA si nu il lasa sa se tot joace cu tinehappy

| тecнιннιlα a răspuns:

E zapacit happy. Daca tine la tine se intoarce >big grin

| tatiana4all a răspuns:

Ramona, eu cred ca un barbat nu poate iubi doua femei. Poate totusi nu s-a refacut dupa relatia cu cealalta, dar este foarte urat ca ea il foloseste. vorbeste cu el si ai grija ca nu cumva el sa se foloseasca de tine pentru a uita de cealalta sau de a nu se plictisi singur. daca tii la el lupta pentru relatia voastra, adu-l cu picioarele pe pamant!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea: nu trebuie sa te intrebi pe cine iubeste. Trebuie sa-l intrebi pe el pe cine iubeste. Sincer. Trebuie sa vorbiti fata in fata intr-un loc mai retras. Sa-l faci sa spuna adevaru, incearca sa-l relaxezi sa nu se sima incomod. Si vorbiti sincer unu cu altu. Spune-i ca nu are rost sa te minta pentru ca ti se pare aiurea. Sper ca te-am ajutat:*