| BlackScribble a întrebat:

Hey! ieri seara un baiat m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el si i-am spus ca ma mai gandesc si i-am dat numarul meu de telefon.Azi m-a sunat si am raspuns ca da.Acum nu sunt asa sigura de raspuns. Ce sa fac?

5 răspunsuri:
| Shadowcat a răspuns:

Pai, intalniti-va undeva la un suc [etc.] si cunoaste-ti-va mai bine. Afla ce hobby-uri are (chestii de genul) si vezi daca iti place sa stai in compania lui. Daca simti ca ceva e dubios atunci poti sa ii spui bye.

| aliyna a răspuns:

Buna, cel mai bine ar fi sa te intalnesti cu el sau sa-i dai un telefon si sa-i explici ca nu stii sigur ce vrei si ca esti confuza.

| ralucaaa123 a răspuns:

Pai gandeste-te bine ce vrei sa faci, sa nu regreti mai tarziu. Vezi cum se comporta cu tine, intalniti-va, mai vorbiti iar daca te simti bine in compania lui ramai cu el, daca nu te desparti de el si gata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Eu iti sugerez sa te gandesti bine daca vrei sa fii cu el, si daca nu vrei, ii explici situatia.

| SyntheticFeelings a răspuns:

Daca iti e placut ca persoana, din cate l-ai vazut... ramai cu el. poate in timp o sa ajungeti sa tineti mult unul la altul! dar ai grija. happy sa te asiguri ca poti avea incredere in el, ca te respecta si ca si el te place. happy