| Mysecretlove a întrebat:

Hey! IMi doresc o noua inima pentru ca cea pe care o am e ranita, adica e in coma! De ce inima mea l-a ales pe el si apoi cand a plecat m-a distrus? Cred ca nu m-a iubit, nu am avut nici o relatie cu el dar am pus mult suflet. Asta nu conteaza nu? Dar totusi cand am avut nevoie de el a fost acolo. Atatea sperante, vise, iluzii, sentimente, nopti pierdute, Dintre toti baietii din lumea asta de ce el? De ce atatea intrebari si atat de putine raspunsuri? Doamne, cat pot sa-l iubesc. Cunoasteti tratament pentru o inima ranita?

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Învață să nu te mai implici sentimental de la bun început, într-o relație.
Este o lecție de viață.

Pa, pa.

| mona a răspuns:

Ai pus mult suflet in relatia respectiva si te-ai ales cu inima ranita [pacat ca pentru el ai fost ceva trecator]

| doc69 a răspuns:

Inima doar iriga organismul si asigura buna circulatie a sangelui.Foloseste-ti creierul pentru a rationa. Dragostea este un sentiment nu are de-a face cu ratiunea.Cand ai depresie este bine sa iti folosesti ratiunea ca sa treci mai departe.Invatam din experiente nu din vorbe.

| Shatteredx a răspuns:

Cunosc eu unul. Ia-ti prietenele si iesi in oras seara de seara, cunoaste baieti noi, chiar daca la inceput par a nu se compara cu fostul, te asigur ca fiecare persoana are ceva deosebit.
Sau inchide-te in casa, asculta melodii triste, plange-te de viata ta pe forumuri, intra in depresie, apuca-te de baut, fumat... Prima varianta suna mai bine cred happy