| kiss99 a întrebat:

Hey imi place de cineva dar nu stiu daca ma place adica nu sunt sigura daca e adevarat
toti prietenii lui imi spun asta si ca ne potrivim
de exemplu astazi cand am iesit pe afara ave nu stiu ce la el si nu vroia sa dea la nimeni plus ca toti se rugau de el sa ii dea acea jucarie dar eu nu m-am rugat numai mie mi-a dat-o si mai pe seara el a plecat si eu am ramas cu copii si ne-am jucat ratele si vanatori...
iar eu la un moment dat am iesit din joc, iar cand am vrut sa intru din nou toti au sarit sa nu mai intru si au inceput sa joace mata si eu tot nu m-am jucat asa ca m-am pus singura pe banca dupa care a venit si el si a vorbit cu mine si cand o fata a zis sa se joace si el (fata respectiva il place dar el nu il place deloc ca mereu zice si se vede pe fata lui si cum se comporta)
credeti ca ma place? am facut odata primul pas si a zis la fel dar totusi nu sunt sigura ca ma place

2 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Daca doar cu tine a impartit jucaria si,cand te-a vazut singurica a venit sa stea langa tine,te place mult. Poate ca e mai timidut asa putin.
Poate ca ar fi bine sa-l si intrebi,de ce face gesturile astea asa frumoase,ca sa stii si tu ce sa intelegi, nu?
Mie imi pari cumintica si draguta, iar el un finut.Doi copii buni, au dreptate prietenii cand spun ca va potriviti.

| RwkY a răspuns:

Eu zic ca te place, daca a impartit cu tine jucaria, si a venit langa tine la greu, nu stiu sigur daca te place pentru ceva mai mult, dar te place ca prietena, amicahee hee

ai grija de tine, si bucurate de copilarie :*