| MicutaRebela a întrebat:

Hey! Imi place de un baiat foarte mult dar problema e ca nu stiu daca lui ii place de mine! O problema mai mare este ca el e fostul meu iubit si ca eu m-am despartit de el pentru ca am auzit niste barfe cuem ca el se intalneste cu o alta fata. Am aflat ca nu sunt adevarate acele barfe dar el s-a suparat pentru ca nu l-am crezut. Mie imi place mult de el si eu stiu ca am gresit! Of si mai am o problema... parintii mei sun foarte grijulii si nu ma lasa sa am iubiti la varsta pe care o am! e ciudat pentru ca am aproape 16 ani! Iubitul de care va povestesc l-am avut in secret. E EXTREM DE COMPLICAT! De cand ne-am despartit nu mai vorbim de loc aproape abia ne salutam dar mie imi place chiar mult de el! Cum sa fac sa ne impacam fara sa se vada intentia mea? Va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| americanblue a răspuns:

Buna!
Eu tot am aproape 16 ani si am trecut prin asa situatii si e inteleg perfect:*Daca chiar il mai iubesti si vrei sa repari greseala facuta..trebuie sa actionezi, nu sa astepti sa vina el la tine.sa actionezi repede pina nu isi gaseste alta. sad
ca sa stii daca te mai place. poti ruga un prieten sau o prietena pe care o aveti voi 2 in comun, sa il intrebe despre ce simte fata de tine.iar daca vezi ca ai cale libera..si ca mai exista o sansa. poti sa faci pasul cel mare si sa ii vorbesti in real sau pe net daca consideri ca nu vei putea vorbi cu el fata in fata. si ii explici situatia.ii spui ca iti pare rau. Daca erati de mai mult timp impreuna ii poti spune ca e pacat sa dea cu piciorul la tot ce a fost. Cere'ti scuze de la el si fii sincerahappy In cel mai rau caz poate pleca.dar tu trebuie sa fii tare:* Nu se termina lumea aici:*
Bafta :*
Fundita? ^.^

2 răspunsuri:
| Jackul336 a răspuns:

Ce sa spun, nu putem cunoaste exact specificul faptelor

insa niciodata nu actiona pana nu vezi tu insati faptele risti penibilitate

| darckandangel a răspuns:

Daca it place chiar mult de el de ce nu-i spui asta in fata si sa'i spui ca iti pare rau pentru ca nu ai avut incredere in el (asta nu inseamna sa-i ceri scuze pentru ca vei arata prost intr-o ipostaza de asta) pur si simplu spui ca ai auzit simple vorbe si leai crezut fara sa vrei daca si el te iubeste si te place te va ierta :* fundabig grin