Buna!
Eu tot am aproape 16 ani si am trecut prin asa situatii si e inteleg perfect:*Daca chiar il mai iubesti si vrei sa repari greseala facuta..trebuie sa actionezi, nu sa astepti sa vina el la tine.sa actionezi repede pina nu isi gaseste alta.
ca sa stii daca te mai place. poti ruga un prieten sau o prietena pe care o aveti voi 2 in comun, sa il intrebe despre ce simte fata de tine.iar daca vezi ca ai cale libera..si ca mai exista o sansa. poti sa faci pasul cel mare si sa ii vorbesti in real sau pe net daca consideri ca nu vei putea vorbi cu el fata in fata. si ii explici situatia.ii spui ca iti pare rau. Daca erati de mai mult timp impreuna ii poti spune ca e pacat sa dea cu piciorul la tot ce a fost. Cere'ti scuze de la el si fii sincera In cel mai rau caz poate pleca.dar tu trebuie sa fii tare:* Nu se termina lumea aici:*
Bafta :*
Fundita? ^.^
Ce sa spun, nu putem cunoaste exact specificul faptelor
insa niciodata nu actiona pana nu vezi tu insati faptele risti penibilitate
Daca it place chiar mult de el de ce nu-i spui asta in fata si sa'i spui ca iti pare rau pentru ca nu ai avut incredere in el (asta nu inseamna sa-i ceri scuze pentru ca vei arata prost intr-o ipostaza de asta) pur si simplu spui ca ai auzit simple vorbe si leai crezut fara sa vrei daca si el te iubeste si te place te va ierta :* funda