| lorena98 a întrebat:

Hey! Imi place de un baiat mai mare decat mine... si as vrea sa ne imprietenim. Problema mea e ca nu prea stiu cum sa vorbesc cu baietii, iar asta o pot rezolva doar prin experienta. Pur si simplu u stiu cum sa conversez. Deci un baiat mai mic de la noi de la scoala m-a ciupit pe facebook, iar eu cu o colega mai mergem pe la el prin clasa la o fata. Cum as putea sa ma bag in seama cu el? Ce as putea sa-i zic? Va rog citati, adica spuneti voi ce cuvinte sa-i spun... Funa! Si apreciez raspunsurile lungi big grin

4 răspunsuri:
| Asiryx a răspuns:

Ti-ai raspuns singura la intrebare. Prin experienta vei invata. Vorbeste cu alti oameni straini pe chaturi (ai grija la informatiile personale) si asa iti vei dezvolta abilitatea de a purta usor o conversatie cu oricine.

| lorena98 explică (pentru Asiryx):

Da, ai draptat dar totusi asta necesita timp, asa ca celui mic ce as putea sa-i spun? m-am gandit la niste priviti ce bat apropo si poate imi zice el ceva... nu?

| Asiryx a răspuns (pentru lorena98):

Ai tendinta sa cauti calea usoara care nu te va invata nimic, iti va aduce rezultate doar pe termen scurt.

Bine daca vrei o solutie instanta: vorbeste despre muzica, despre filme. Pentru faptul ca esti fata poti spune de fapt orice. Nu trebuie sa iti pui tu problema de a mentine o conversatie, tu trebuie doar sa o incepi. Un "buna, ce faci? " isi face bine treaba dupa doar spune ce ai facut azi / ce faci in momentul respectiv.

BONUS: O replica foarte amuzanta este sa spui ceva la intamplare (exemplu : imi plac broastele testoase) dupa, cateva glume pe seama asta si... uite cum au trecut 20-30 min de conversatie.

| lorena98 explică (pentru Asiryx):

Pai voi face ce ai spus tu, sa conversez mai mult dar asta va luat timp nu o pot face in 2 zile, si e vreau sa vorbim luni. Oricum mersi m-ai incurajat intr-un fel si apropo chiar imi plac broastele testoase laughing