anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey!
Imi place foarte, foarte tare de un tip. Faza e ca nu stiu daca si el ma place pe mine.Eu sunt o fire mai nebuna dar mi-e rusine sa il intreb daca ma place... El vorbeste foarte mult cu mine si ne intelegem bine. A avut destul de multe prietene si niciuna dintre ele nu era mai frumoasa ca mine(sorry, da eu zic adevaru...). Ce pot sa fac ca sa aflu daca ma place?

Răspuns Câştigător
| lalaaria a răspuns:

Pai daca uh crezi ca esti foarte frumoasa si ca acel baiat nu a avut una mai draguta ca tine, atunci daca pe ele le-au placut, nu ar avea de ce sa nu te placa. Sfatul meu e sa vorbesti cu el in particular si sa faci in asa fel incat sa nu afecteze relatia voastra momentan de amititie ceea ce o sa vorbiti. Spune-i ca il placi si privestel in ochi si observai reactia.Cu siguranta vei avea o surpriza.Succes! funda?batting eyelashes

1 răspuns:
| LoveStoned a răspuns:

M-ar ajuta sa stiu cati ani ai, sa-ti zic o abordare cat mai ok, dar incearca sa-l provoci. Daca zici ca esti frumoasa nu are cum sa-ti reziste. Vezi tu, pentru un baiat nu e neaparat atat de relevanta frumusetea (ma rog, exista niste limite tongue). Poate actuala prietena e mai uratica decat fosta, dar are altceva in plus care compenseaza. Faptul ca va intelegeti bine, e un mare atu pentru tine si profita de el. Cum am spus, provoaca-l la o discutie in care sa-i strecori si o intrebare gen: cum arata fata perfecta pentru tine? si dupa ce-ti raspunde, poti arunca o pastila: hmm, pai ma cam incadrez tongue