Pai daca uh crezi ca esti foarte frumoasa si ca acel baiat nu a avut una mai draguta ca tine, atunci daca pe ele le-au placut, nu ar avea de ce sa nu te placa. Sfatul meu e sa vorbesti cu el in particular si sa faci in asa fel incat sa nu afecteze relatia voastra momentan de amititie ceea ce o sa vorbiti. Spune-i ca il placi si privestel in ochi si observai reactia.Cu siguranta vei avea o surpriza.Succes! funda?
M-ar ajuta sa stiu cati ani ai, sa-ti zic o abordare cat mai ok, dar incearca sa-l provoci. Daca zici ca esti frumoasa nu are cum sa-ti reziste. Vezi tu, pentru un baiat nu e neaparat atat de relevanta frumusetea (ma rog, exista niste limite ). Poate actuala prietena e mai uratica decat fosta, dar are altceva in plus care compenseaza. Faptul ca va intelegeti bine, e un mare atu pentru tine si profita de el. Cum am spus, provoaca-l la o discutie in care sa-i strecori si o intrebare gen: cum arata fata perfecta pentru tine? si dupa ce-ti raspunde, poti arunca o pastila: hmm, pai ma cam incadrez
beausingurlamasamea întreabă: