| ioana1122334455 a întrebat:

Hey, imi place un baiat, dar ideea e ca are foarte multi bani si multe fete il plac, iar el la randul lui le place pe toate. Ideea e ca suntem colegi la ora de germana, vine des la mine prin clasa, dar nu ar da semne ca ii place de minecrying(( cum sa procedez?

Răspuns Câştigător
| Necunoscut112 a răspuns:

Da-i semne subtile ca-l simpatizezi(de ex o privire duioasa big grin), iar daca nu iti raspunde e cazul sa te reorientezi. nu are rost sa te umilesti, probabil ca e obisnuit ca multe fete sa fie topite dp el si se va lasa greu

3 răspunsuri:
| Ninita03 a răspuns:

Poi intereseaza'te de ce ii place, cerei sa vorbiti despre ceea ce ii place, iar discutia continua. Si apoi ai sa-ti dai seama, daca ajungeti in punctul in care vezi ca iti este mai apropiat tie, il intrebi ce parere are el despre tine. happy Eu ceva de genul as proceda happy!
Sper sa-ti fie de folos happy!

| Ninita03 a răspuns:

Poi intereseaza-te de ceea ce ii place lui, incepe o discutie cu el, iar cand te simti sigura si relatia voastra este asemanatoare unui cuplu. In intrebi ce parere are despre tine. happy
Succes :*!

| GreysFace a răspuns:

Sincer sunt oarecum in aceeasi situatie cu tine. Tipul pe care il plac are bani si multe fete il plac. La fel si el la randul lui le place. Pentru ca sunt baieti si orice fata le surade. happy Cred ca ar trebui sa il intrebi chestii de genu "Stai cu mine azi la Germana?" sau "Ti-ai facut tema?"( asta in cazul in care va da una). "Ai invatat pentru azi?" Asa il poti baga in seama. Eu una mi-as dori sa il cunosc dar nici norocul asta nu il am. Poate imi citesti intrebarea si ma ajuti si pe mine. big grin
BAFTA! :*