| elisa01 a întrebat:

Hey imi poate spune cineva daca e posibil sa raman insarcinata daca a ejaculat in mine chiar in prima zi dupa menstruatie?

24 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Sansele sunt minime

| DNSK a răspuns:

Ia un giusto ca s-ar putea sa avem un nepotel. vai ce prostiti voi, copii.

| elisa01 explică (pentru DNSK):

Nu-mi place giustolaughing si asta e daca e sa raman va invit la botez.dar mai bine nucrying

| DNSK a răspuns (pentru elisa01):

Doamne da sa nu..si din suflet ti-o zic.

| elisa01 explică (pentru DNSK):

Mi-au venit problemele deci nu am ramasa yupi! si mi-au venit exact cum imi vine de obicei la 28 de zile va pup mersi pentru rasunsuri!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Eduactia ta sexuala e la nivel maxim. daca pe tine nu te intereseaza nu da sfaturi gresite la altii.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sanse aveai si daca nu ejacula, mici e adevarat dar existau, dar in situatia ta sansele sunt chiar destul de mari.

| elisa01 explică (pentru suntserios):

Off am dato-n bara!

| suntserios a răspuns (pentru elisa01):

In bara aia dato in momentul in care te ai gandit sa faci sex neprotejat.

| neutrino a răspuns:

Si tu stii ca exista aceasta posibilitate, dar speri sa nu fie.

| elisa01 explică (pentru neutrino):

Doah! sper sa nu!

| Vix999 a răspuns:

Da. Nici o zi nu este ferita de risc. Se poate ramane insarcinata in orice zi a lunii.
Teoretic, singura zi cu posibilitati foarte reduse, spre 0, este prima zi a menstruatiei. In rest...e la risc.

| Ycu a răspuns:

Bine inteles, ai sanse foarte mari chiar, decat sa faci vreun avort si sa omori un copil nevinovat mai bine iei pastila de a doua zi, daca nu au trecut inca 48 de ore.

| DaNyHoOp3r2013 a răspuns:

Ramai insarcinata daca faci sex neprotejat in perioada fertila! La cele mai multe dintre femei perioada fertila se afla la jumatatea distantei dintre doua sangerari menstruale! Sexul in timpul sangerarii poate favoriza instalarea unor infectii vaginale si nu numai, nu si o sarcina (desi sunt femei cu ovulatii aritmice)!
Depinde cat de viabili sunt spermatozoizii! Daca mediul uterin este acid ei nu au multe zile de trait, dar daca mediul uterin este bazic iar ovulatia ta sa fie neregulata s-ar putea sa ai sanse sa ramai insarcinata!

| DiazAndreea a răspuns:

Depinde de organismul tau, nu stiu cand e acea perioada fertila. sanse ar cam fi de 30 % chair daca se spune ca 3 zile dupa ciclu m. nu ramai insarcinata. bafta

| Roxx123 a răspuns:

Hey! nu e adevara ce se zice de perioada fertila, in acea perioada esti muult mai fertila dar intodeauna esti nunumai atunci!
Deci, exista sansa sa fi ramas gravida! Indiferent de cand o faci!
:*:*sper sa te ajute raspunsul! pup:*:*

| elisa01 explică:

Am trecut "de a doua zi" si nu am luat pastila big grin normal ar trebui sa-mi vina menstruatia zilele astea caci ultima oara mi-a venit pe 3 ianuarie si mie de obicei imi vine cu 2, 3 zile inainte ......tot ce imi ramane e sa astept cred.....nu?

| Oana_6710 a răspuns:

Teoretic nu ar trebuie sa ai "norocul" de a ramane insarcinata, dar nu se stie. Mai bine i-a pilula de a2a zi daca nu au trecut cele 48 de ore. Stiu ca acea pastiluta o sa-ti deregleze organismul sad dar iti este destul de benefica. Sper ca peste putin timp sa ne spui ca totul este bine si ca nu a aparut bebele.

| elisa01 explică (pentru Oana_6710):

Chestia e ca am trecut de cele 48 de ore....imi ramane doar sa astept sa-mi vina problemele zilele asteabig grin si daca imi intarzie clar imi iau un test de sarcina

| Ana0Maria a răspuns (pentru elisa01):

Sa ne anunti si pe noi daca ti-a venit! Sunt curioasa big grin

| elisa01 explică (pentru Ana0Maria):

O sa va anunt dar as vrea sa sper ca nu e asa...nu e momentul meu acum pentru un copil...am doar 21 de ani.

Nu este o varsta asa mica. Iar daca ai o relatie serioasa, si daca el isi doreste ar fi pacat sa nu-l pastrezi.

| elisa01 explică (pentru Ana0Maria):

Deci e ok huh! nu am ramas>D

Ma bucur! Oricum nu erau sanse!