Eduactia ta sexuala e la nivel maxim. daca pe tine nu te intereseaza nu da sfaturi gresite la altii.
Sanse aveai si daca nu ejacula, mici e adevarat dar existau, dar in situatia ta sansele sunt chiar destul de mari.
Off am dato-n bara!
In bara aia dato in momentul in care te ai gandit sa faci sex neprotejat.
Da. Nici o zi nu este ferita de risc. Se poate ramane insarcinata in orice zi a lunii.
Teoretic, singura zi cu posibilitati foarte reduse, spre 0, este prima zi a menstruatiei. In rest...e la risc.
Bine inteles, ai sanse foarte mari chiar, decat sa faci vreun avort si sa omori un copil nevinovat mai bine iei pastila de a doua zi, daca nu au trecut inca 48 de ore.
Ramai insarcinata daca faci sex neprotejat in perioada fertila! La cele mai multe dintre femei perioada fertila se afla la jumatatea distantei dintre doua sangerari menstruale! Sexul in timpul sangerarii poate favoriza instalarea unor infectii vaginale si nu numai, nu si o sarcina (desi sunt femei cu ovulatii aritmice)!
Depinde cat de viabili sunt spermatozoizii! Daca mediul uterin este acid ei nu au multe zile de trait, dar daca mediul uterin este bazic iar ovulatia ta sa fie neregulata s-ar putea sa ai sanse sa ramai insarcinata!
Depinde de organismul tau, nu stiu cand e acea perioada fertila. sanse ar cam fi de 30 % chair daca se spune ca 3 zile dupa ciclu m. nu ramai insarcinata. bafta
Hey! nu e adevara ce se zice de perioada fertila, in acea perioada esti muult mai fertila dar intodeauna esti nunumai atunci!
Deci, exista sansa sa fi ramas gravida! Indiferent de cand o faci!
:*:*sper sa te ajute raspunsul! pup:*:*
Am trecut "de a doua zi" si nu am luat pastila normal ar trebui sa-mi vina menstruatia zilele astea caci ultima oara mi-a venit pe 3 ianuarie si mie de obicei imi vine cu 2, 3 zile inainte ......tot ce imi ramane e sa astept cred.....nu?
Teoretic nu ar trebuie sa ai "norocul" de a ramane insarcinata, dar nu se stie. Mai bine i-a pilula de a2a zi daca nu au trecut cele 48 de ore. Stiu ca acea pastiluta o sa-ti deregleze organismul dar iti este destul de benefica. Sper ca peste putin timp sa ne spui ca totul este bine si ca nu a aparut bebele.