| Angela07 a întrebat:

Hey . Imi puteti da si mie niste statusuri de iubire ? . Multumesc Anticipat !

Răspuns Câştigător
| GoodDay99 a răspuns:

Iubirea sucks e cel mai frumos sentiment dar te face sa suferi f tarestraight face

2 răspunsuri:
| 000Diddy000 a răspuns:

1.Cel ce te iubeşte nu te face să plângi, cel ce nu te iubeşte nu îţi merită lacrimile
2.Că te-am văzut, e vina mea/Că mi-ai plăcut, e vina ta/Că te iubesc nu mă-ntreba/Sărută-mă şi vei vedea a cui e vina
3.Sarutul tău încă îl mai simt pe buze, mă faci să plutesc atunci când îmi zâmbeşti, lasă-mă să fiu lângă tine atunci cand te trezesti!
etc mai sunt si aici o multime cred ca vreo 70 :)) http://www.invisiblestatus.ro/statusuri-iubire.php

| madyddd a răspuns:

Daca ma vezi pe strada sa nu ma bagi in seama si daca ma bagi in seama sa nu ma saruti si daca ma saruti sa nu te opresti.te iubesc

azi bat din nou la usa ta.cum am batut mereu.atunci imi deschideai cand iti spuneam "sunt eu".dar dincolo de usa,azi vocea ta imi spune.ai venit prea tarziu du-te la "stii tu cine".o lacrima de se va prelinge pe obrazul meu, sa stii ca va fi pentru tine. un zambet daca va aparea pe chipul tau, sa stiu ca va fi pentru mine. un inger de se va cobori din cer, sa stim ca va fi pentru noi.

visele-mi sunt aripi si cu ele zbor spre cer, iar gandurile mele zboara spre dulcele suflet al tau!

cand esti trist cheama-ma,cand ti-e frig sriga-ma,cand ti-e dor de mine viseaza-ma,cand nu sunt laga tine iarta-ma dar intotdeauna iubeste-ma!

ochii caprui sunt blanzi.si de dragoste flamanzi.chiar de rad sau sunt tacuti. te indeamna sa-i saruti.

mi-am scos fisa medicala si am aflat ca sufar de iubire acuta miau recomandat caldura corporala si anestezie pe baza de sarut. ce zice ma ajuti?

as vrea din suflet sa te scot si sa te uit pe veci dar totul este fara rost tu singur nu mai pleci in amintire mi-ai lasat o rana fara leac nu cred acum ca mai mintit ce greu e sa refac.

pasarile imi ciripesc, florile imi soptesc toate ma indeamna ca sa te iubesc

de-ar fi cerul o placinta si o turta luna noua te-as chema numai pe tine sa le mancam amandoua

am un secret ,dar nu-l pot spune ,caci e ceva legat de tine,e grav,urgent,periculos dar e atit de frumos!caci il pastrez de mult in suflet si in gind,si stau acum si ma intreb:sa iti spu?sa nu iti spun?nu e drept sa tin asa ceva ascuns,si poate ca acum gresesc dar vreau sa stii ca te iubesc!

esti o floare esti un crin esti parfumul cel ma fin chiar daca esti dparte te iubesc zi si noapte
te iubesc iti jur credinta martore pe dumnezeu pana ce pamantul negru va cadea pe pieptul meu...

cand ne-am vazut n-am fost de vina eu, cand ne-am intalnit n-ai fost de vina tu, cand ne-am indragostit n-am fost de vina noi. te iubesc mult.

cind soarele va rasari, luna va apune! cind dragostea se va sfirsi, va fi sfirsit in lume!cind tu nu ma vei iubi, eu te voi iubi gindindu-ma la tine!

daca citesti acest mesaj ai nevoie de mine daca il ignori ma adori daca raspunzi ma iubesti daca nu raspunzi ma doresti daca dai bip ma placi atunci cum procedezi ce faci?

intr-o zi de dimineata m-am facut bucatareasa si gandindu-ma la tine am varsat supa pe mine.

cand un pictor va putea picta sunetul pe care il face un trandafir rosu pe o podea de cristal eu atunci te voi uita.te iubesc

te iubesc iubita mea pe cuvant nu voi uit ca inca esti iubita mea

esti o floare esti un crin esti parfumul cel mai fin/. te iubesc

hai sa ne inpartim lumea .luna mie, stelele tie.oceanul mie. pamantul tie dar mai bine totul tie si tu mie.ce zice vrei?

e atat de frumos sa gasesti sentimentul pierdut. e atat de frumos sa oftezi dupa primul sarut.

e atat de frumos sa iubesti si sa fii iubit.

am iubit si am sa iubesc o floare ce u nu gasesti, floarea ce am gasit numai pentru mine a inflorit.te iubesc si te ador unikata mea

fluturii traiesc numia o zi pe pamant daca eu as fi un fluture as zbura in cel mai minunat loc de pe pamant acela e in inima ta.

te iubesc enorm te iubesc cand dorm te iubesc in vis te iubesc in scris
te iubesc in plans te iubesc in ras te iubesc in mers te iubesc cand cresc
te iubesc mereu pe cuvantul meu.

tu sufletul meu si daca ar fi o fata mai frumoasa de cat tine nu o voi aprecia . te iubesc orice va si buzele tale sunt ca doua petale cand le sarut ma topesc pe picioare . te iubesc orice vai fai.

mi-am creat o lume in care ne iubim.ma vrei.ma ai.iar eu te privesc si nu-mi ajunge.te simt si nu ma satur.te am si te mai vreau.te iubesc!

sa poti,sa crezi.cand uni te insala.cand alti te doboara sa poti pastra cand alti vor sa alunge sa razi...chiar daca sufletul,iti plange si cald ramai. chiar daca afara ninge asta-i arta de a invinge !

ce poate fi cel frumos cuvant de dragoste, decat te iubesc.

pentru ca ma gandesc la tine ,am invatat sa visez mai frumos si pentru ca visez atat de dulce am ajuns sa innebunesc fara tine.te iubesc

cine se naste creste,cine creste iubeste,cine iubeste sufera,cine sufera regreta,cine regreta moare.caci viata e un vis,visul e o sperabta,iar speranta nu se pierde niciodata

stand pe malul mari sa gandindu-ma la tine o lacrima mi sa prelins pe obraz si a cazut inn mare vazandu-mi tristetile 2 scafandri au sarit dupa ia atunci cad o vor gasi iubirea me pentru tine se va sfarsi ingerasu meu iubit.

te iubesc si te ador si fara tine am sa mor,esti ingerul meu pazitor,viata mea inseamna dana desi ea nu-si da seama.

1000 sa te cunoasca 100 sa te iubeasca 10 sa te vrea 1 sa te ia

la inceput nu te-am iubit insa acum te iubesc la fel ca la inceput . doar pentru tine sufletul meu eu te ador

daca pe cer ar exista o galaxie a fericirii,doresc ca fiecare stea sa straluceasca pentru tine! te iubesc asa cum florile iubesc pamantul te iubesc asa cum pasarile iubesc cerul te iubesc enorm dragoste mea

acum cand te iubesc,te rog nu spune nu,doar pentru tine,mai traiesc.te rog iubestema si tu!

soarele nu ar fi portocaliu marea nu ar fi albastra eu nu as fi fericita daca nu ai fi tu te iubesc {love struck}

a iuby e un sentiment minunat,nedescris in cuvinte,care poate fii doar simtit si trebuie trait cu toata intensitatea lui atunci cand exista,insa iubirea te poate dobori,te poate rani foarte tare daca este purtata fata de o persoana care nu iti impartaseste sentimentele,care este rece si distanta cu tine,care te trateaza cu indiferenta,pentru ca indiferenta este lucrul care doare cel mai tare.

daca ai fi o floare de bujor te-as sadi in dormitor.dimineata te-as uda.pe la pranz te-as saruta.peste noapte .treaba mea.

nu exista pe lumea asta un mesaj care sa iti arate cat de mult eu te iubesc.dragostea se simte.nu se scrie sau nu se explica.te iubesc

daca imi pierd ochii te sarut cu buzele daca imi pierd buzele te sarut cu inima si daca pierd inima stiu sigur ca e la tine.t3 iub3sk

prima data cand te-am vazut mi-a fost frica sa te ating, prima data cand te-am atins mi-a fost frica sa te sarut, prima data cand te-am sarutat mi-a fost frica sa te iubesc, acum ca te iubesc mi-e frica sa nu te pierd. te iubesc !

daca pe cer ar aparea o stea pentru. fiecare minut cand ma gandesc la tine, ar fi lumina mereu. @}--`,> acest trandafir nu se va ofilii niciodata, va trai vesnic, la fel ca iubirea mea pentru tine ! te iubesc, ca pe propria-mi viata ! stii de ce ? pentru ca tu esti viata mea !
ai inchis marea in ochii tai si soarele-n suflet, ca ma topesc de cate ori ma atingi, si ma-nfior de cate ori ma privesti, te iubesc si n-o sa renunt niciodata la tine.

ar trebui sa te denunt pentru trafic de droguri ! dar nu o fac pentru ca sunt dependenta.si as muri fara o doza zilnica din saruturile tale happy

ce sa scriu ? .nu incap decat 160 de caractere .oare de cate ori pot scrie te iubesc ?

daca as fi de gheata ai vedea cu ochii tai cum ma topesc atunci cand imi zambesti, dar bine ca nu sunt ca altfel m-as fi topit deja happy

daca as primi o stea de fiecare data cand ma gandesc la tine, as tine acum tot universul in brate. te iubesc dragostea mea ! iti aduc in dar cel mai pretios cadou pe care un om l-ar putea face unui alt om: inima mea.

trebuie sa ai grija de ea, sa o tii la loc intunecos, departe de lumina, de pisica, de umezeala si de oameni straini. de asemenea, din 12 in 12 ore trebuie sa verifici daca mai bate. s-o stapanesti sanatos ! te iubesc !

cineva mi-a spus ca ziua are 24 de ore, ca o ora are 60 de minute, ca un minut are 60 de secunde, dar nimeni nu mi-a spus ca o secunda fara tine e o eternitate.

i-am cerut lui dumnezeu o floare, el mi-a dat o gradina. i-am cerut un copac, mi-a dat o padure. i-am cerut un rau, mi-a dat un ocean. i-am cerut un inger si mi te-a dat pe tine ! te iubesc ingerasul meu !

intre cuvinte si dincolo de ele, intre sentimente si dincolo de ele, in lume si dincolo de ea, in toate esti tu, tu, tu.

sunt intamplari pe care viata ni le scoate in cale ca sa invatam sa apreciem lucrurile frumoase, simple, pline de sens. sunt oameni pe care viata ni-i aduce in dar.

sunt langa tine, tu esti in inima mea, mereu, aici, doua batai impreuna si doua surasuri dimineata.

esti primul gand cand ma trezesc dimineata, esti ultimul suras inainte de culcare. esti tot ce am mai bun, tot ce simt mai frumos.

oriunde merg, oriunde intorc privirea esti tu. in mii de fragmente, in mii de imagini. peste tot tu. oriunde ma poarta pasii si oriunde ajung in fiecare zi.

as vrea sa fiu o floare in mainile tale, un zambet pe buzele tale, raza de luna care iti spune seara noapte buna.

te iubesc mai sus de sus si mai departe de departe, te iubesc in toate formele posibile, in toate sensurile si sub toate stelele universului.

vom fi impreuna doua fiinte si-o singura inima, doua maini si-o singura strangere, doua buze intr-un singur sarut.

un curcubeu ciudat si o furnica ascunsa in causul palmei, ziua de azi si promisiunea de maine si mai ales toata dragostea mea - toate pentru tine.

nu poti sa te indoiesti de lumina soarelui. chiar daca, fiind prea multa, arde si calcineaza. fi-mi raza si zambet, esti toata lumina mea.

oriunde ai fi si oriunde ne vor purta pasii, va exista intotdeauna o forma de a fi aproape: in fiecare seara, oriunde am fi, vom privi amandoi aceeasi luna.
Toate neputintele se reduc la una: aceea de a iubi, aceea de a evada din propria tristete.
În ura sau in dragoste, unii oameni sunt la fel de lacomi si de nechibzuiti.
Din dragoste nu murim. Ne nastem.
În dragoste nu trebuie neaparat sa ai un nume. E suficient prenumele.
Cel mai trist lucru in dragoste e ca uneori sufletul ti-l ia cine n-are nevoie de dânsul.
"Daca adevarul nu se afla prin dragoste, oriunde s-ar afla el, nu ma intereseaza"
A-ti fi frica de dragoste inseamna a-ti fi frica de viata , iar cand iti este frica de viata esti pe trei sferturi mort
. Daca dragoste nu e, nimic nu e.
Mai bine o dragoste pierduta decat una neavuta.
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o persoana esti intreaga lume. (G. J. G. Marquez)
Sexul si golful sunt cele doua lucruri de care te poti bucura, chiar daca nu te pricepi la ele. (Kevin Costner)
Căsnicia este o poveste de dragoste în care eroina moare în primul capitol. - Cecilia Egan7
Iubirea inseamna a fi doi si a nu fi decat unul. Un barbat si o femeie ce se topesc intr-un inger ( Victor Hugo
Cuvintele sunt lacrimile celor care ar fi vrut asa de mult sa planga si nu au putut" (Lucian Blaga)
Intamplator,... oricine poate iubi. ( F. M. Dostoievski )
Componentele fundamentale ale fericirii sunt: sa faci ceva, sa iubesti pe cineva si sa speri la ceva. (Allan K. Chalmers)
Cand dragostea vorbeste, vocile tuturor zeilor para fi adormite in armonia raiului. (William Shakespeare)
Mii de oameni au trait fara iubire, nici unul nu a trait fara apa. (Wystan Hugh Auden)
E mai bine sa iubesti si sa pierzi, decat sa nu fi iubit deloc. (Alfred Tennyson)

Cu cat judeci mai mult, cu atat iubesti mai putin
Sa-ţi spun ce este dragostea adevarata. E credinta oarba, umilinta fara preget, supunere desavarsita, încredere şi daruire impotriva ta însuti, impotriva lumii întregi. Dragostea inseamnă sa iti dai inima si sufletul întreg celui care ti le va zdrobi. (Marile speranţe) Charles Dickens
"În dragoste, singura victorie este fuga."
Tocami fapul ca idealul de care te ai indragostit e de neatins,face ca dragostea din sufletul nostru sa fie de neatins.Un ideal imposibil nu poate dezamagi.traiesti povestea perfecta dintre tine si un vis!
Este mai greu să învingem pasiunile invizibile decat să cucerim lumea cu arme vizibile.
Este legea iubirii cea care conduce omenirea.
În focul iubirii si fierul cel mai tare se înmoaie.
Unul dintre cele mai grele lucruri in viata este sa ai cuvinte in inima pe care nu le poti pronunta ( James Earl Jones)
Dragostea este una dintre cele mai puternice pasiuni pentru ca ataca in aceeasi timp capul , inima si simturile (Lao Tzu)
Inima umana simte lucruri pe care ochii nu le pot vedea si stie lucruri pe care mintea nu le poate intelege. ( Robert Valett )
Cine vrea sa ascunda cheia spre inima lui isi asuma riscul sa uite unde a ascuns-o
Lacrimile sunt cuvintele pe care inima nu le poate exprima"
"Cel care te iubeste te va face sa plangi." (proverb argentinian)
"Lacrimile sunt limba tacuta a durerii" Voltaire
"Furia, lacrimile si tristetea sunt doar pentru cei care s-au resemnat.
"Cel ce iubeste cu adevarat se arată prin durerea inimii sale; nici o altă boală nu e ca boala inimii."
In prietenie, la fel ca in dragoste, adesea te fac mai fericit lucrurile stiute, decat cele pe care nu le cunosti
"Numai iubirea limpezita de lacrimi poate ramane curata si vesnica."
Prima iubire este invaluita de mister, este generoasa si plina de candoare. De aceea, prima iubire nu se uita niciodata
"Cand ploua in suflet, nu-i niciodata senin afara, iar cand e senin in suflet, nu ploua afara niciodata."
(Mihail Codreanu)
"Daca lumina este prima dragoste a vietii, dragostea nu este ea lumina inimii?" (Honore de Balzac)

Sexul este un joc in pereche. Cine termina primul, acela si câstiga.

Dragostea este o intersecţie cu sens giratoriu. Te-nvârţi în jurul aceleiaşi inimi până rămâi fără lacrimi. – Ionut Caragea
2.Dragostea este o fiară care stă toată viaţa la pândă şi te ucide când iubeşti cel mai tare. – Ionut Caragea
7.Dragostea poate fi o experienţă mai înspăimântătoare decât aceea de a te afla faţă în faţă cu un arcaş care ţinteşte înspre inima ta. – Paulo Coelho
8.Un gram foarte mic de speranţă este suficient pentru a cauza reapariţia dragostei. – Stendhal
Dragostea este la fel de importanta precum mancarea. Dar nu hraneste.
Poate ca au avut dreptate cand au pus dragostea in carti; se prea poate ca ea sa nu poata exista in alta parte. - William Faulkner

Dragostea este o batalie, dragostea este un razboi; dragostea este o maturizare. - James Baldwin

Putina dragoste seamana cu putin vin. Prea mult, si dintr-unul si din celalalt, il imbolnavesc pe om. - John Steinbeck

Dragostea este genul de copac ale carui fructe nu cresc pe crengi, ci la radacina. - Bruce Boyd

Un indragostit este iubit de toata omenirea. - Ralph Waldo Emerson
Inima are taine pe care nicio ratiune nu le patrunde. – Guy de Maupassant
Nu conteaza atat de mult ce faci, ci cata dragoste pui in ceea ce faci. – Maica Tereza
Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta. – Emanuel Swedenborg
Omul are nevoie de dragoste. Viata fara duiosie si fara iubire nu e decat un mecanism uscat, scartaitor si sfasietor. – Victor Hugo
daca pana acum ma gandeam daca e bine sau nu ceea ce se intampla,acum nu ma mai intereseaza.stiu ca te iubesc si asta e tot ce conteaza t...e iubesc
Esti atat de dulce atunci cand zambesti, cand razi, cand plangi, cand ma certi, cand ma alinti, cand ma iubesti!
As vrea sa cred, sa pot visa, sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat te iubesc… "

" Iubire inseamna sa sculptezi in inima ta chipul celui iubit si ochii tai sa fie oglinda in care sa se reflecteze chipul celui iubit! "

" Daca m-ai intreba cine sunt ti-as raspunde IUBIREA, daca m-ai intreba ce fac, ti-as spune IUBESC, daca m-ai intreba pe cine, as spune PE TINE! "

" Tu v-ei fi mereu langa mine, timpul ce trece v-a sta. Si rasaritul cu apusul. .poate se v-or saruta… "
" Esti o bucata de raza rupta din soare si cazuta pe pamant pentru. a-mi lumina inima si sufletul pierdut in splendoarea frumusetii tale… "
Odata mi s-a intamplat ceva minunat. A fost un vis devenit realitate, a fost o poveste, a fost ziua in care te-am intalnit pe tine.

Visez doar la tine… visez ca vei fi mereu langa mine. Oare visul meu se va implini?
Mi te-ai lipit de suflet ca timbrul de scrisoare şi nu te pot desprinde căci inima mă doare…

Sarutul tău încă îl mai simt pe buze, mă faci să plutesc atunci când îmi zâmbeşti, lasă-mă să fiu lângă tine, atunci când te trezeşti !

Esti totul pentru mine. Ai aparut in viata mea pe neasteptate, m-am indragostit de tine pe neasteptate. A meritat!

Tu esti visul meu… unicul meu vis… as vrea sa te atrag in valtoarea pasiunii, sa te strang asa de tare incat TU si EU sa devenim un singur suflet.

Daca as putea sa rearanjez alfabetul, as pune tu si eu impreuna.

Sa iubesti, inseamna sa traiesti prin celalalt, sa simti nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i darui. Sa iubesti inseamna sa te completezi prin celalalt.

Daca as amaneta un gram din dragostea mea pentru tine, ti-as cumpara lumea intreaga si inca ceva…

Esti cel mai dulce vis al meu. Te iubesc pana la cer si inapoi de un infinit de ori.

Te iubesc atât de mult, dragul meu suflet pereche, încât nu pot exprima în cuvinte. Într-o mare iubire cuvintele nu-şi au rostul, precum îşi pierde consistenţa orice atingere sau privire, fiindcă toate acestea sunt şi vor rămâne numai în străfundurile sufletelor noastre.

Dragostea… Toata viata mea am auzit despre ea, am citit despre ea, am visat la ea, am plans dupa ea. Acum, langa tine, am gasit-o !

As vrea sa poti sa te vezi prin ochii mei. Numai asa ti-ai da seama ce mult insemni pentru mine!

Gandeste-te la cel mai dulce lucru, inmulteste-l cu infinit, aduna o eternitate si vei stii cat imi lipsesti.
Exista 4 etape catre fericire : 1.eu 2.tu 3.inimile noastre 4.noi doi impreuna.

Poti sa-ti spun astazi ca te iubesc? Daca nu, pot sa-ti spun maine? Dar poimaine? Pentru ca te voi iubi in fiecare zi din viata mea.

Credeam ca viata este nedreapta cu mine si mi-a dat multe motive ca sa o urasc. Dar acum cum as putea uri viata asta minunata care mi te-a dat pe tine?

Cuvintele nu imi ajung, asa ca inchide-ti ochii, apropie-te de ecranul telefonului… saruta-l, eu sunt de partea cealalta si te sarut… atat de mult te iubesc.

Iubirea este arhitectul universului.
Ea a fost mereu langa mine cand restul m-au lasat
Si a fost mereu cand toti pe la spate m-au acuzat
Ea m-a ajutat incet incet sa devin ce sunt acum
Si tot ea mi-a aratat care este cel mai bun drum
De Ziua indragostitilor vreau sa-ti spun ca dragostea adevarata nu are final fericit… pentru ca pur si simplu nu are final!

Nu mai am nevoie de concediu pentru ca tu esti vacanta mea si cu gandul la tine calatoresc prin cele mai ascunse locuri… pe care doar iubindu-te le pot descoperi.

E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor, e Ziua Indragostitilor!

Nu-mi trebuie o zi anume ca sa-mi deschid inima, asa cum nu-mi trebuie nici soare pe cer ca sa-ti vad zambetul.

Daca vrei sa-mi masori dragostea mea pentru tine, iti spun ca te iubesc pana la cea mai indepartata stea.

Valentine’s Day a strans in ea un intreg anotimp de dragoste. E vremea sa gustam impreuna din fructele coapte si rosii.

Te iubesc nu doar pentru ceea ce esti, ci si pentru ceea ce ma faci sa fiu, cand sunt cu tine.

Daca ar creste cate o floare de fiecare data cand ma gandesc la tine, ti-ar trebui toata ziua si tot nu ai ajunge la capatul gradinii de flori. Asa ca mai bine ma chemi sa ne plimbam amandoi.

Am sufletul in mana ta tu trebuie doar sa-l cresti…viata are gust placut atunci cand stiu ca ma iubesti…

Nu stiu cum suna dar…Fericirea mea consta in a fi impreuna!
Fara tine e ca si cum nu mai sunt eu
Inima mea este ca un templu. Intri,te rogi si daca meriti ramai. Tu nici nu ai intrat, nici nu te-ai rugat si totusi ai ramas… oare de ce? "
" Spune-mi unde esti, sa stiu unde sa caut! Spune-mi ce visezi, sa stiu ce sa iti dau! Spune-mi pe cine doresti, sa stiu cine trebuie sa fiu! Spune-mi ca ma iubesti! "

" Cand ma gandesc la infatisarea ta de ingeras buzele mi se umezesc gandindu-ma ca ti-as putea vorbi in soapta, spunandu-ti vorbe dulci… "

" Daca pe cer ar fi o stea pentru fiecare minut in care ma gandesc la tine, ar fi lumina mereu ! "
Prima data cand te-am vazut mi-a fost frica sa te ating, prima data cand te-am atins mi-a fost frica sa te sarut, prima data cand te-am sarutat mi-a fost frica sa te iubesc, acum ca te iubesc mi-e frica sa nu te pierd… "

" Te iubesc si te v-oi iubii mereu, esti sufletul din mine, esti viata mea si sper ca mereu sa fie asa…… "

Te iubesc ca pe propria-mi viata! Stii de ce?! Pentru ca tu esti viata mea…. "

" A B C D E F G H I J K L M.mi-e dor de tine ! "

T- tandra
E- eleganta
I- irezistibila
U- unica
B- blanda
E- eterna
S- scumpa
C- curajoasa…
Cand te crezi singur…. gandeste-te ca…. persoana iubita te urmareste la fiecare pas… :
Cine iubeste si tace, nici dracu n-are ce-i face… "
" Ca o ploaie in desert ai aparut… Am simtit ca ma pierd intr-un sarut… M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor… M-ai facut sa te ador…
Dragostea este ca atunci cand nu vrei sa dormi pentru ca realitatea este cel mai frumos vis… "

" Dragostea este singurul joc care se joaca in 2 si ambii casiga… "

" In lume sunt 8 minuni… 7 dintre ele le stie toata lumea dar pe a 8-a o stiu doar eu… aceea esti tu…. iubirea mea ! "

" Gura ta alaturi de-a mea se transforma intr-un sarut! Un sarut
de-al tau e un vis , un vis pe care eu il iubesc! Te iubesc si te voi
iubi mereu , iubirea mea , dulcea mea iubire… "

" Nu te speria!Sunt la spital!m Mi-au gasit ceva la inimaFii fara grija, operatzia nu a reusit.Nu te-au putut scoate din inima mea caci acolo vei ramane mereu!

" Numai langa tine viata mea e roz…. TE IUBESC ! "

" Pentru ochii tai ti-as da si luna si marea, pentru ochii tai imi plange acum inima. As vrea langa ei sa fie doar c ne leaga pe noi doi, langa ei sa fie doar dragostea mea si a ta… "

" As vrea sa dorm pe parfumul trupului tau, sa ma topesc cand atingerea ta ma arde, iar sarutul meu sa soarba dulceata buzelor tale…TE IUBESC ! "
Maine de as pierde tot, eu stiu ca in inima ta tot timpul voi avea un loc…"
" Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine… "

" Sa iubim nebuneste tot ce straluceste pe acest pamant, fiindca alta viata nu ne este cunoscuta… "

" Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze… "
" Dragostea e ca vantul : nu o poti vedea , dar o poti simti… "

" Aseara am visat trei stele…numai una era mai stralucitoare ca celalalte…una erai tu, alta eram eu, iar ultima era cea mai stralucitoare… dragostea ce ne unea…. "

" Nimic nu e mai frumos decat IUBIREA …iar iubirea e mai presusus de orice ! "

" I loved you once, I love you still, Always had and always will… "

In lumea mea care e o mare intrebare tu esti raspunsu fara ezitare….te stiu din cartile de basme si povesti….cat de tandru esti……prin felu in care iubesti stii ca ma innebunesti… "

" Oricate necazuri atrag la mine, peste toate trec daca te am pe tine.Tu esti viata mea.Langa tine uit de necazurile toate.Tu imi dai putere sa merg mai departe !

*Daca saruturile sunt valuri/ Iti voi da o mare./Daca imbratisarile sunt raze/ Iti voi da un soare./ Daca prietenia ta e o stea/Iti voi darui toata galaxia /

" As vrea sa colorez padurea, Sa pot s`o fac in mii de feluri, Sa pot sa intalnesc iubirea, Ce se coboara dinspre ceruri… "
" Daca vei sta pe gandurii si te vei intreba, de ce traiesti un tainic glas iti va raspune :sa lupti, sa speri si sa iubesti… "
" As vrea sa fiu zapada ,sa ma topesc pe trupul tau,sa ma evapor si sa ajung in cerurii sa le spun ingerilor k si si pe pamant exista raiul! "
" Tu boca a lado de la mia se transforme en un beso! Un beso de ti es un sueno , un sueno que eu lo amo! Te quiero y te voy amar siempre, mi amor, mi dulce amor…
" Se spune ca vremea e frumoasa atunci cand in suflet e soare.Se spune ca ploaia e mai rece cand in suflet te doare. Se spune ca vantul bate nu atunci cand iubesti?ar cand frunzele se misca, sa stii doar, ca, TE IUBESC! "
" Nu arunca nici o vorba in vant, traieste intens fiecare cuvant… "
" Chiar nu vad cum ar fi o noapte fara zi, chiar nu-mi imaginez cum as fii eu fara tine ! "
" Dimineata e o alta senzatie, o alta vreme, o alta ora, la care eu te-as saruta fara oprire… "
" Noaptea e lumea noastra luna e stapana Universului, iar stelele ne privesc atunci cand ne sarutam… "
" Iubirea este o stofa a naturii, brodata de sentimente… "
" Strig la cer si fug departe, strig continuu si ma pierd in noapte, acolo unde tu ma astepti sa ne iubim ca doi nebuni ! "
" O inima am, un singur suflet si o petala de trandafir, tie iti apartin toate trei… "